15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Боици Дрвени High Quality

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Бои Дрвени, Сет 36/1, Хексагонални, Во Метална Кутија, Staedtler, 175 M36

  234130
  7.07 (USD)
  STAEDTLER® 175 М36
  Дрвени бои

  Метална кутија која содржи 36 дрвени бои
  - 36 Дрвени бои со шестоаголна форма
  - Лесни за острење

  Број на артикл: 175 М36

  Бои дрвени, Сет 20+4, Staedtler, Noris®, 185 C24P 20+4

  174285
  4.03 (USD)
  Noris® 185 C24P
  Дрвени бои

  - 20 + 4 дрвени бои со висок квалитет
  - Отпорност од кршење
  - Дрво со PEFC сертификат, од одржливи шуми во Германија

  Број на артикл: 185 C24P

  Wooden Colors 144 50In12 12/1 With Rubber

  123190
  3.13 (USD)
  Noris® erasable 144 50NC12
  Дрвени бои со гума

  - 12 Дрвени бои со шестоаголна форма
  - Лесно се корегираат вашите цртежи со ПВЦ гумата без латекс
  - A·B·S – белата заштитна обвивка го зајакнува јадрото и ја зголемува отпорноста од кршење
  - Дрво со PEFC сертификат, од одржливи шуми

  Број на артикл: 144 50NC12

  Wooden Colors 144 Nc24 24/1

  143950
  4.92 (USD)
  Noris® 144 NC24
  Дрвени бои

  - 24 Дрвени бои со шестоаголна форма
  - A·B·S – белата заштитна обвивка го зајакнува јадрото и ја зголемува отпорноста од кршење
  - Дрво со PEFC сертификат, од одржливи шуми

  Број на артикл: 144 NC24

  Бои дрвени, Сет 12/1, + 2 Моливи, Staedtler, Noris®, 185 C14АC

  174284
  2.42 (USD)
  Noris® 185 C14АC
  Дрвени бои

  - 12 дрвени бои + 2 графитни моливи со висок квалитет
  - Отпорност од кршење
  - Степени на мекост и јачина на пишување на моливите: HB
  - Дрво со PEFC сертификат, од одржливи шуми во Германија

  Број на артикл: 185 C14АC

  Бои Дрвени, Сет 24/1, Меки, Staedtler, Super Soft, 149C C24

  242410
  9.49 (USD)
  STAEDTLER® 149C C24
  Супер меки дрвени бои

  - 24 Дрвени бои со шестоаголна форма со висок квалитет
  - Супер меко јадро давајќи висока покриеност при цртање и боење
  - Неверојатни светли бои при цртање на бела и црна хартија
  - Дрво со PEFC сертификат, од одржливи шуми

  Број на артикл: 149C C24

  Бои Дрвени, Акварел, Сет 12/1, Staedtler, Noris®, 144 10NC1212

  123180
  3.49 (USD)
  Noris® aquarell 144 10NC12
  Дрвени бои, Акварел

  12 дрвени бои акварел и 1 четка за боење
  - Дрвени бои со шестоаголна форма
  - Се постигнуваат одлични ефекти кога на цртежот ќе се нанесе вода со четката
  - Можат да се користат и за суво боење, како обични дрвени бои
  - A·B·S – белата заштитна обвивка го зајакнува јадрото и ја зголемува отпорноста од кршење
  - Дрво со PEFC сертификат, од одржливи шуми

  Број на артикл: 144 10NC12

  Боици Дрвени High Quality

  Filter by:

  Clear All
  Min: 0.00 (USD) Max: 44.00 (USD)
  0 44
  Manufacturers