15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Глобуси

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Глобус, Бежичен, Led, Зоо, детски, 25цм, Англиски, Alaysky's Globe, AG-2534

  273080
  24.16 (USD)
  ЗОО глобусот е наменет за најмалите „истражувачи“ и има интерактивна карта на светската флора и фауна. Дечињата имаат уникатна можност да учат да ги разликуваат растенијата и животните, паралелно ориентирајќи се просторно и истовремено покажувајќи ги нивните живеалишта.
  Со инсталирањето на бесплатната IQ Globe апликација, глобусот „станува“ виртуелна мапа на многу други географски тематски единици. Преку навигација на телефонот или таблетот децата може да ги разгледуваат во 3Д верзија/макета космодромите, сончевиот систем, морскиот свет, државите, туристичките атракции, неверојатните места на планетата итн.

  Глобус, Бежичен, Led, Класичен, 32цм, Alaysky's Globe, AG-3214 МК

  273090
  28.64 (USD)
  Класичниот глобус е одлично помагало кое му овозможува на вашето дете да ја истражи географската структура на светот. Кога ќе ја вклучите ЛЕД светилката во темно опкружување, глобусот ја менува својата мапа, односно се исцртуваат политичките граници на државите во светот. Мапата содржи повеќе од 2000 детали кои даваат сеопфатен географски пресек на светот со најважните физичко-политички информации.
  Со инсталирањето на бесплатната IQ Globe апликација, глобусот „станува“ виртуелна мапа на многу едукативни тематски единици. Преку навигација на телефонот или таблетот децата може да ги разгледуваат во 3Д верзија/макета космодромите, сончевиот систем, морскиот свет, државите, туристичките атракции, неверојатните места на планетата итн.

  Глобус, Бежичен, Led, Релјефен, 25цм, Alaysky's Globe, AG-2515 MK

  273070
  25.96 (USD)
  Класичниот глобус со релјефна површина му овозможува на вашето дете визуелно и тактилно да ја истражи географската структура на светот. Кога ќе ја вклучите ЛЕД светилката во темно опкружување, глобусот ја менува својата мапа, односно се исцртуваат политичките граници на државите во светот. Мапата содржи повеќе од 2000 детали кои даваат сеопфатен географски пресек на светот со најважните физичко-политички информации.
  Со инсталирањето на бесплатната IQ Globe апликација, глобусот „станува“ виртуелна мапа на многу едукативни тематски единици. Преку навигација на телефонот или таблетот децата може да ги разгледуваат во 3Д верзија/макета космодромите, сончевиот систем, морскиот свет, државите, туристичките атракции, неверојатните места на планетата итн.

  Глобус, Бежичен, Led, Релјефен, 32цм, Alaysky's Globe, AG-3215 МК

  273100
  31.32 (USD)
  Класичниот глобус со релјефна површина му овозможува на вашето дете визуелнио и тактилно да ја истражи географската структура на светот. Кога ќе ја вклучите ЛЕД светилката во темно опкружување, глобусот ја менува својата мапа, односно се исцртуваат политичките граници на државите во светот. Мапата содржи повеќе од 2000 детали кои даваат сеопфатен географски пресек на светот со најважните физичко-политички информации.
  Со инсталирањето на бесплатната IQ Globe апликација, глобусот „станува“ виртуелна мапа на многу едукативни тематски единици. Преку навигација на телефонот или таблетот децата може да ги разгледуваат во 3Д верзија/макета космодромите, сончевиот систем, морскиот свет, државите, туристичките атракции, неверојатните места на планетата итн.

  Globe P20 Cm With Light0056

  119550
  42.06 (USD)

  Globe P25 Cm With Light 0251

  119570
  52.80 (USD)

  Глобуси

  Filter by:

  Clear All
  Min: 9.00 (USD) Max: 53.00 (USD)
  9 53
  Manufacturers