15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Калкулатори Канцелариски

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Калкулатор, Casio, MS-20B-S-EC, Црна

  253850
  16.11 (USD)

  - 12 бројки
  - Екстра голем LCD дисплеј
  - Пластични копчиња
  - Пресметки на проценти
  - +/- Вредности
  - Конверзии на валути
  - Пресметка на данок
  - Меморија (3 вредности)
  - Батерија: 1 x LR54
  - Големина: 2,9 x 10,3 x 14,7 мм
  - Тежина: 110 гр

  Калкулатор, Casio, MS-80B-S-EP, Сива

  215220
  18.80 (USD)

  - 12 бројки
  - Екстра голем LCD дисплеј
  - Пластични копчиња
  - Пресметки на проценти
  - +/- Вредности
  - Конверзии на валути
  - Пресметка на данок
  - Меморија (3 вредности)
  - Батерија: 1 x LR54
  - Големина: 2,9 x 10,3 x 14,7 мм
  - Тежина: 110 гр

  Калкулатор, Casio, MX-12B-WE-W-EC, Бела

  215231
  9.40 (USD)

  - 12 бројки
  - Екстра голем LCD дисплеј
  - Пластични копчиња
  - Пресметки на проценти
  - +/- Вредности
  - MU
  - Меморија
  - Батерија: 1 x LR54
  - Големина: 147 x 106,5 x 29 мм
  - Тежина: 115 гр

  Калкулатор со лента, Casio, FR-620RE-E-EC, Црна

  214900
  151.26 (USD)
  12 бројки
  Напојување на струја
  Брзо печатење
  Печати во 2 бои
  Местење на децимали
  Euro конверзија
  Тах+ , тах-
  Копче за бришење
  Екран со зелено осветлени бројки
  38 х 21 х 11 cm

  Citizen Sdc 812 Vn calculator

  117180
  10.65 (USD)
  12 бројки
  Напојување соларно и со батерија
  Пластични копчиња
  10,2 x 12,4 x 2,5 cm

  Calculator Citizen Sr-270N Mathematical 10 2 Digits-236 Functions

  076900
  19.69 (USD)
  10+2 бројки
  Дисплеј со 2 реда
  Двојно напојување соларно и батерии
  251 функции
  Пластичен поклопец
  Пластични копчиња
  16,5 х 8,4 х 2 cm

  Calculator Citizen Sr- 260N-Mathematical 10 2 Digits-165 Functions

  076890
  16.11 (USD)
  10+2 бројки
  Дисплеј со 1 ред
  Напојување на батерии
  165 функции
  Пластичен поклопец
  Пластични копчиња • 15,4 х 8 х 1,4 cm

  Calculator Citizen Cx-121N Calculator

  077770
  79.66 (USD)
  12 бројки
  Напојување на струја
  Брзо печатење
  Печати во 2 бои
  Местење на децимали
  Тах+ , тах-
  Копче за бришење
  26,9 х 19,4 х 6,6 cm

  Калкулатор , 12 бројки, 150*144*20мм, Centrum, 83402

  216860
  7.07 (USD)
  12 бројки
  Двојно напојување соларно и батерии
  Копче за бришење
  Пластични копчиња
  15 х 14,4 х 2 cm

  Калкулатор математички, Casio, FX-9860GII-S-EH, Сива

  214990
  226.44 (USD)
  Црта графици
  Вградена апликација за табеларни пресметки
  Вчитана апликација за геометрија
  USB поврзување
  1.5 MB меморија
  62KB RAM меморија
  200 часа на траење на батеријата (AAA x 4)
  18,4 x 9,2 x 2,1 cm
  220 гр.

  Calculator Citizen Sdc 554S Calculator

  077260
  17.00 (USD)
  12 бројки
  Двојно напојување соларно и батерии
  Местење на децимали
  Пластични копчиња
  15,3 х 19,9 х 3 cm

  Calculator Citizen Cdc- 112

  076920
  21.48 (USD)
  12 бројки
  Двојно напојување соларно и батерии
  Метална маска
  Пластични копчиња 17,4 х 13 х 3,3 cm

  Calculator Citizen Ccc 112 Calculator With 12 Digits

  076820
  27.74 (USD)
  2 бројки
  Местење на децимали
  Евро конверзија
  Двојно напојување соларно и батерии
  Местење на децимали
  Пластични копчиња
  20,8 х 15,6 х 3,6 cm

  Калкулатор , 12 бројки, 145мм x 103мм x23мм, KADIO, KD-3851B-2

  078863
  4.39 (USD)
  12 бројки
  Напојување соларно и батерија
  Пластични копчиња
  14,5 х 10,3 х 2,3 cm

  Калкулатори Канцелариски

  Filter by:

  Clear All
  Min: 4.00 (USD) Max: 268.00 (USD)
  4 268
  Manufacturers