15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Калкулатори Математички

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Калкулатор, Математички, Casio, FX-350ESPLUS-2SETD, Црна

  253800
  23.27 (USD)
  Училишен калкулатор кој е опремен со црно-бел LCD дисплеј со резолуција од 31 × 96 пиксели, ќе биде одличен помошник на средношколците на часовите по математика. Благодарение на технологијата SV.PAM, уредот ви овозможува да ги внесете точно формулите за пресметка. Калкулаторот нуди 252 функции, 9 променливи мемории и неколку математички функции.

  Калкулатор, Математички, Casio, FX-570ESPLUS-2SETD, Црна

  253810
  34.90 (USD)
  Училишен калкулатор кој е опремен со црно-бел LCD дисплеј со резолуција од 31 × 96 пиксели, ќе биде одличен помошник на средношколците на часовите по математика. Благодарение на технологијата SV.PAM, уредот ви овозможува да ги внесете точно формулите за пресметка.

  Калкулатор, Математички, Casio, FX-82ESPLUS-2-SETD, Црна

  253820
  23.27 (USD)
  Училишен калкулатор кој е опремен со црно-бел LCD дисплеј со резолуција од 31 × 96 пиксели, ќе биде одличен помошник на средношколците на часовите по математика. Благодарение на технологијата SV.PAM, уредот ви овозможува да ги внесете точно формулите за пресметка.

  Калкулатор, Математички, Casio, FX-85ESPLUS-2-SETD, Црна

  253830
  31.32 (USD)
  Едноставен и лесен за употреба, овој калкулатор претставува оптимална алатка за едукација. Има автентичен приказ на равенките, поседува одличен квалитет и овозможува спокојство и доверба при употреба во образновни услови.

  Калкулатор, Математички, Casio, FX-991ESPLUS-2SETD, Црна

  253840
  38.48 (USD)
  Автентичен приказ на равенки, корени и дропки, исто како што се во вашиот учебник што придонесува до поголемо разбирање на равенките и резултатите.

  Калкулатор, Математички, Casio, FX-991EX-S-ET-V, Црна

  215130
  40.28 (USD)
  Новата серија на научни калкулатори Classwiz се одликува со LCD-дисплеј со висока резолуција 192 x 63 пиксели, четири пати поголема од резолуцијата од претходната серија FX-ES Plus. Покрај тоа, новата серија на научни калкулатори ClassWiz има нов процесор кој е четири пати побрз од процесорот FX Plus ES и двојно поголем капацитет на меморија.

  Калкулатор, Математички, Casio, FX-82EX-S-ET-V, Црна

  214951
  27.74 (USD)
  Оваа серија на калкулатори нуди нов LC дисплеј со висока резолуција со 192 × 63 пиксели и резолуција што е четири пати поголема од онаа на познатите дисплеи од сериите FX-ES Plus. Покрај тоа, оваа серија има нов хардвер со побрз процесор и двојно ја зголеми големината на меморијата.

  Калкулатор, Mатематички, Casio, FX-82MS-2-S-ET-D, Црна

  214960
  22.38 (USD)
  Стандарден училишен калкулатор со дволиниски дисплеј и ергономски дизајн.

  Калкулатори Математички

  Filter by:

  Clear All
  Min: 22.00 (USD) Max: 125.00 (USD)
  22 125
  Manufacturers