15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Ламинатори - Машини за Пластифицирање

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Laminator 5640701 A3 L125 230V

  187460
  5,950.00 ден 6,650.00 ден
  Дебелина до 125 микрони
  Загрева за 4 минути
  Автоматско исклучување за 30 минути
  Дим. A4 - 45 х 15 х 6.5 cm

  Laminator A4-70240

  120230
  2,450.00 ден
  Два валјаци со грејачи
  Дебелина до 125 микрони
  Загрева за 3 минути
  Брзина 350 mm во минута

  Laminator A4 Saturn 3L 5724801

  049161
  10,450.00 ден 11,950.00 ден
  Автоматско исклучување за 30 минути
  Дебелина до 125 микрони
  Загрева за 1 минути
  Брзина 300 mm во минута
  Дим. 43 х 14 х 10 cm

  Laminator A4 Lunar 5715601 -80 Mc

  049151
  4,850.00 ден
  Дебелина до 80 микрони
  Загрева за 6 минути
  Брзина 300 mm во минута
  Дим. 43 х 19 х 15 cm

  Laminator A4 08 70245

  120240
  4,150.00 ден
  Два валјаци со грејачи
  Автоматско исклучување за 60 минути
  Дебелина до 125 микрони
  Загрева за 4 минути
  Брзина 500 mm во минута

  Laminator A3 Spectra 5738301

  017770
  8,950.00 ден
  Два валјаци со грејачи
  Автоматско исклучување за 30 минути
  Дебелина до 125 микрони
  Загрева за 3 минути
  Брзина 300 mm во минута
  Дим. 78 х 47 х 16 cm

  Laminator Machine A3 Saturn 3I 5736001

  049173
  13,950.00 ден
  Автоматско исклучување за 30 минути
  Дебелина до 125 микрони
  Загрева за 1 минути
  Брзина 300 mm во минута
  Дим. 55 х 15 х 10 cm

  Laminator A4 Saturn 5726401 80-125

  049160
  8,500.00 ден 8,899.00 ден
  Дебелина до 125 микрони
  Загрева за 6 минути
  Брзина 300 mm во минута
  Дим. 45 х 14 х 11 cm

  Laminator A4 Cosmic 2 5725001

  015980
  8,350.00 ден 9,450.00 ден
  Дебелина до 125 микрони
  Загрева за 5 минути
  Брзина 300 mm во минута
  Дим. 45 х 14,5 х 11 cm

  Laminator A4 Crc 57108 01 -L125A4-L80-

  049152
  2,990.00 ден 3,450.00 ден
  Два валјаци со грејачи
  Автоматско исклучување за 30 минути
  Дебелина до 80 микрони
  Загрева за 3 минути
  Брзина 300 mm во минута
  Дим. 34 х 16,5 х 6,4 cm

  Ламинатор, А3, DESQ, 70250, 80-125мик, 220-240V, Бела

  120246
  4,250.00 ден
  Два валјаци со грејачи
  Дебелина до 125 микрони
  Загрева за 3 минути
  Брзина 350 mm во минута

  Laminator A3 Kosmik 2 5725701

  015990
  12,950.00 ден 13,450.00 ден
  Дебелина до 125 микрони
  Загрева за 5 минути
  Брзина 300 mm во минута
  Дим. 57 х 15 х 11 cm

  Laminator A3 Lunar 5716701

  049172
  6,950.00 ден 7,250.00 ден
  Дебелина до 80 микрони
  Загрева за 6 минути
  Брзина 300 mm во минута
  Дим. 53 х 19 х 14 cm

  Ламинатори - Машини за Пластифицирање

  Filter by:

  Clear All
  Min: 2,450.00 ден Max: 13,950.00 ден
  ден2450 ден13950
  Manufacturers