15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Маркери други HQ

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Маркер, Неперманентен, OHP, 0.7мм, Schneider, Maxx 223, 112302, Црвена

  050167
  1.29 (USD)
  Универзален неперманенетен маркер за линии со дебелина 0,7мм во црвена боја.
  Погоден за пишување на фолија (ОХП), хартија, пластика, стакло, метал итн.
  Напишаното брзо се суши, но може и лесно да се отстрани само со влажна крпа.
  Има слаб мирис и не содржи штетни материи.

  Маркер, Неперманентен, OHP, 0.7мм, Schneider, Maxx 223, 112303, Сина

  050168
  1.29 (USD)
  Универзален неперманенетен маркер за линии со дебелина 0,7мм во сина боја.
  Погоден за пишување на фолија (ОХП), хартија, пластика, стакло, метал итн.
  Напишаното брзо се суши, но може и лесно да се отстрани само со влажна крпа.
  Има слаб мирис и не содржи штетни материи.

  Schneider Marker 225 M 1/4 Nonpermanent

  050181
  5.73 (USD)

  Marker Metallic 8323-11 From Sa90 And Kp30 1/1 Gold

  144129
  1.61 (USD)
  STAEDTLER® 8323-11 CA90
  Маркер металик златна

  - За пишување и украсување на светла и темна хартија
  - Идеален за честитки
  - Не е потребно протресување пред употреба
  - Лесно се брише од мазни површини како стакло и огледала со влажна крпа
  - Исцртува линија од 1-2 мм

  Број на артикл: 8323-11 CA90

  Marker Metallic 8323 -Od Sa90 And Kp30- 1/1 Silver

  144127
  1.61 (USD)
  STAEDTLER® 8323-81
  Маркер металик сребрена

  - За пишување и украсување на светла и темна хартија
  - Идеален за честитки
  - Не е потребно протресување пред употреба
  - Лесно се брише од мазни површини како стакло и огледала со влажна крпа
  - Исцртува линија од 1-2 мм

  Број на артикл: 8323-81

  Маркер, Металик, Staedtler, 8323-232, Црвена

  144122
  1.61 (USD)
  STAEDTLER® 8323-232
  Маркер металик црвена

  - За пишување и украсување на светла и темна хартија
  - Идеален за честитки
  - Не е потребно протресување пред употреба
  - Лесно се брише од мазни површини како стакло и огледала со влажна крпа
  - Исцртува линија од 1-2 мм

  Број на артикл: 8323-232

  Schneider Marker 265 Deco Neon Yellow

  051435
  4.39 (USD)
  - Универзален маркер за линии од 2-3 мм во неон жолта боја.
  - Погоден за пишување и дизајнирање на мазни површини како огледала, стакло и сл. Од овие површини лесно се брише со влажна крпа.
  - Може да се користи и за пишување на хартија, картон, но од овие површини неможе да се избрише.

  Schneider Marker 260 Deco White

  051446
  7.61 (USD)
  - Mаркер за линии од 5-15 мм во бела боја.
  - Погоден за пишување и дизајнирање на мазни површини како огледала, стакло и сл. во затворени простории. Од овие површини лесно се брише со влажна крпа.
  - Може да се користи и за пишување на хартија, картон, и други груби абсорбирачки површини, но од овие, неможе да се избрише.
  - Бојата во маркерот не е токсична и е без мирис.

  Marker Metallic 8323 Sa90 1/1 Lila

  144128
  1.61 (USD)
  STAEDTLER® 8323-623
  Маркер металик виолетова

  - За пишување и украсување на светла и темна хартија
  - Идеален за честитки
  - Не е потребно протресување пред употреба
  - Лесно се брише од мазни површини како стакло и огледала со влажна крпа
  - Исцртува линија од 1-2 мм

  Број на артикл: 8323-623

  Marker 260 Children Orange

  051449
  7.61 (USD)
  - Mаркер за линии од 5-15 мм во портокалова боја.
  - Погоден за пишување и дизајнирање на мазни површини како огледала, стакло и сл. во затворени простории. Од овие површини лесно се брише со влажна крпа.
  - Може да се користи и за пишување на хартија, картон, и други груби абсорбирачки површини, но од овие, неможе да се избрише.
  - Бојата во маркерот не е токсична и е без мирис.

  Schneider Marker 265 Deco Neon Blue

  051433
  4.39 (USD)
  - Универзален маркер за линии од 2-3 мм во неон сина боја.
  - Погоден за пишување и дизајнирање на мазни површини како огледала, стакло и сл. Од овие површини лесно се брише со влажна крпа.
  - Може да се користи и за пишување на хартија, картон, но од овие површини неможе да се избрише.

  Schneider Marker 265 Deco White

  051436
  4.39 (USD)
  - Универзален маркер за линии од 2-3 мм во бела боја.
  - Погоден за пишување и дизајнирање на мазни површини како огледала, стакло и сл. Од овие површини лесно се брише со влажна крпа.
  - Може да се користи и за пишување на хартија, картон, но од овие површини неможе да се избрише.

  Маркери други HQ

  Filter by:

  Clear All
  Min: 1.00 (USD) Max: 19.00 (USD)
  1 19
  Manufacturers