15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Маркери за бела табла HQ

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Schneider Whiteboard Marker 290 Black

  050291
  1.25 (USD)
  - Маркер за табла, во црна боја со зашилен врв и ширина на линијата 2-3 мм.
  - Погоден за табла, хартија, фолија
  - Пријатно и меко пишување без доплнителни звуци на крцкање.
  - Лесно и едноставно отстранување, без траги и размачкување
  - Мастило што не се суши и по отстранување на капачето
  - Може да се надополни
  - Изработен е од 95% рециклирана пластика

  Schneider Whiteboard Marker 290 1/4

  050300
  5.37 (USD)
  Маркери за табла со зашилен врв и ширина на линијата 2-3 мм.
  Погодни за табла, хартија, фолија.
  Пријатно и меко пишување без доплнителни звуци на крцкање.
  Лесно и едноставно отстранување, без траги и размачкување.
  Мастило што не се суши и по отстранување на капачето.
  Може да се надополни.
  Изработен е од 95% рециклирана пластика.
  Пакување: сет од 4 маркери во црна, црвена, сина и зелена боја.

  Schneider Whiteboard Marker 290 Red

  050292
  1.25 (USD)
  - Маркер за табла, во црвена боја со зашилен врв и ширина на линијата 2-3 мм.
  - Погоден за табла, хартија, фолија
  - Пријатно и меко пишување без доплнителни звуци на крцкање.
  - Лесно и едноставно отстранување, без траги и размачкување
  - Мастило што не се суши и по отстранување на капачето
  - Може да се надополни
  - Изработен е од 95% рециклирана пластика

  Schneider Whiteboard Marker 290 Blue

  050293
  1.25 (USD)
  Маркер за табла, во сина боја со зашилен врв и ширина на линијата 2-3 мм.
  - Погоден за табла, хартија, фолија
  - Пријатно и меко пишување без доплнителни звуци на крцкање.
  - Лесно и едноставно отстранување, без траги и размачкување
  - Мастило што не се суши и по отстранување на капачето
  - Може да се надополни
  - Изработен е од 95% рециклирана пластика

  Schneider Marker 110 Board Max Eco Black

  015401
  1.52 (USD)
  - Маркер за табла со зашилен врв, за испишување линии со ширина 1--3 мм, во црна боја.
  - Погоден за табла, хартија, фолија.
  - Пријатно и меко пишување без доплнителни звуци на крцкање.
  -Лесно и едноставно отстранување, без траги и размачкување.
  - Мастилото во маркерот не се суши, дури и да се отстрани капачето 2-3 дена.
  - Лесно и едноставно надополнување со кертриџот Maxx Eco 655.
  - Изработен е од 95% рециклирана пластика.

  Schneider Marker 110 Board Max Eco Red

  015402
  1.52 (USD)
  - Маркер за табла со зашилен врв, за испишување линии со ширина 1--3 мм, во црвена боја.
  - Погоден за табла, хартија, фолија.
  - Пријатно и меко пишување без доплнителни звуци на крцкање.
  -Лесно и едноставно отстранување, без траги и размачкување.
  - Мастилото во маркерот не се суши, дури и да се отстрани капачето 2-3 дена.
  - Лесно и едноставно надополнување со кертриџот Maxx Eco 655.
  - Изработен е од 95% рециклирана пластика.

  Schneider Marker 110 1/4 Board Max Eco 111094

  015440
  5.82 (USD)
  Маркери за табла со зашилен врв, за испишување линии со ширина 1--3 мм.
  Погодни за табла, хартија, фолија.
  Пријатно и меко пишување без доплнителни звуци на крцкање.
  Лесно и едноставно отстранување, без траги и размачкување.
  Мастилото во маркерот не се суши, дури и да се отстрани капачето 2-3 дена.
  Лесно и едноставно надополнување со кертриџот Maxx Eco 655.
  Сетот содржи 4 маркери во црна, црвена, сина и зелена боја.

  Schneider Marker 110 Board Max Eco Blue

  015403
  1.52 (USD)
  - Маркер за табла со зашилен врв, за испишување линии со ширина 1--3 мм, во сина боја.
  - Погоден за табла, хартија, фолија.
  - Пријатно и меко пишување без доплнителни звуци на крцкање.
  -Лесно и едноставно отстранување, без траги и размачкување.
  - Мастилото во маркерот не се суши, дури и да се отстрани капачето 2-3 дена.
  - Лесно и едноставно надополнување со кертриџот Maxx Eco 655.
  - Изработен е од 95% рециклирана пластика.

  Schneider Marker 110 Board Max Eco Green

  015404
  1.52 (USD)
  - Маркер за табла со зашилен врв, за испишување линии со ширина 1--3 мм, во зелена боја.
  - Погоден за табла, хартија, фолија.
  - Пријатно и меко пишување без доплнителни звуци на крцкање.
  -Лесно и едноставно отстранување, без траги и размачкување.
  - Мастилото во маркерот не се суши, дури и да се отстрани капачето 2-3 дена.
  - Лесно и едноставно надополнување со кертриџот Maxx Eco 655.
  - Изработен е од 95% рециклирана пластика.

  Board Marker 6412 Braid Top 4,9Mm Black

  204561
  1.18 (USD)

  Маркери за бела табла HQ

  Filter by:

  Clear All
  Min: 1.00 (USD) Max: 6.00 (USD)
  1 6
  Manufacturers