15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Маркери паинт HQ

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Schneider Paint Marker 270 White

  050316
  175.00 ден
  Маркер со тап врв и ширина на линијата 2-3 мм, во бела боја.
  - Погоден за украсување и обележување на груби и мазни површини, како хартија, стакло, пластика, керамика, метал, кожа, гума итн.
  - Белешките напишани со овој маркер се трајни и со висока отпорност на бришење и абење скоро на сите материјали. А не се отстрануваат ни при перење, како ни при топлинско загревање до 300 степени.
  - Не содржи штетни материи.

  Schneider Paint Marker 270 Green

  050314
  175.00 ден
  Маркер со тап врв и ширина на линијата 1-3 мм, во зелена боја.
  - Погоден за украсување и обележување на груби и мазни површини, како хартија, стакло, пластика, керамика, метал, кожа, гума итн.
  - Белешките напишани со овој маркер се трајни и со висока отпорност на бришење и абење скоро на сите материјали. А не се отстрануваат ни при перење, како ни при топлинско загревање до 300 степени.
  - Не содржи штетни материи.

  Schneider Paint Marker 278 White

  050336
  189.00 ден
  Маркер со тенок врв за испишување на линии со дебелина од 0,8мм во бела боја
  Погоден за украсување и обележување на груби и мазни површини, како хартија, стакло, пластика, керамика, метал, кожа, гума итн.
  Белешките напишани со овој маркер се трајни и со висока отпорност на бришење и абење скоро на сите материјали. А не се отстрануваат ни при перење, како ни при топлинско загревање до 300 степени.
  Не содржи штетни материи

  Schneider Paint Marker 270 Yellow

  050315
  175.00 ден
  Маркер со тап врв и ширина на линијата 2-3 мм, во жолта боја.
  - Погоден за украсување и обележување на груби и мазни површини, како хартија, стакло, пластика, керамика, метал, кожа, гума итн.
  - Белешките напишани со овој маркер се трајни и со висока отпорност на бришење и абење скоро на сите материјали. А не се отстрануваат ни при перење, како ни при топлинско загревање до 300 степени.
  - Не содржи штетни материи.

  Schneider Paint Marker 270 Gold

  050319
  175.00 ден
  - Маркер со тап врв и ширина на линијата 1-3 мм, во златна боја.
  - Погоден за украсување и обележување на груби и мазни површини, како хартија, стакло, пластика, керамика, метал, кожа, гума итн.
  - Белешките напишани со овој маркер се трајни и со висока отпорност на бришење и абење скоро на сите материјали. А не се отстрануваат ни при перење, како ни при топлинско загревање до 300 степени.
  - Не содржи штетни материи.

  Schneider Paint Marker 270 Blue

  050313
  175.00 ден
  Маркер со тап врв и ширина на линијата 2-3 мм, во сина боја.
  - Погоден за украсување и обележување на груби и мазни површини, како хартија, стакло, пластика, керамика, метал, кожа, гума итн.
  - Белешките напишани со овој маркер се трајни и со висока отпорност на бришење и абење скоро на сите материјали. А не се отстрануваат ни при перење, како ни при топлинско загревање до 300 степени.
  - Не содржи штетни материи.

  Schneider Paint Marker 270 Red

  050312
  175.00 ден
  - Маркер со тап врв и ширина на линијата 1-3 мм, во црвена боја
  - Погоден за украсување и обележување на груби и мазни површини, како хартија, стакло, пластика, керамика, метал, кожа, гума итн.
  - Белешките напишани со овој маркер се трајни и со висока отпорност на бришење и абење скоро на сите материјали. А не се отстрануваат ни при перење, како ни при топлинско загревање до 300 степени.
  - Не содржи штетни материи.

  Schneider Paint Marker 271 White

  050326
  170.00 ден
  - Маркер со тап врв и ширина на линијата 1-2 мм, во бела боја.
  - Погоден е за украсување и обележување на груби и мазни површини, како хартија, стакло, пластика, керамика, метал, кожа, гума итн.
  - Белешките напишани со овој маркер се трајни и со висока отпорност на бришење и абење скоро на сите материјали. А не се отстрануваат ни при перење, како ни при топлинско загревање до 300 степени.
  - Не содржи штетни материи.

  Schneider Paint Marker 270 Black

  050311
  175.00 ден
  - Маркер со тап врв и ширина на линијата 1-3 мм, во црна боја
  - Погоден за украсување и обележување на груби и мазни површини, како хартија, стакло, пластика, керамика, метал, кожа, гума итн.
  - Белешките напишани со овој маркер се трајни и со висока отпорност на бришење и абење скоро на сите материјали. А не се отстрануваат ни при перење, како ни при топлинско загревање до 300 степени.
  - Не содржи штетни материи.

  Schneider Paint Marker 271 Black

  050321
  170.00 ден
  Маркер со тап врв и ширина на линијата 1-2 мм, во црна боја.
  Погоден за украсување и обележување на груби и мазни површини, како хартија, стакло, пластика, керамика, метал, кожа, гума итн.
  Белешките напишани со овој маркер се трајни и со висока отпорност на бришење и абење скоро на сите материјали. А не се отстрануваат ни при перење, како ни при топлинско загревање до 300 степени.
  Не содржи штетни материи.

  Schneider Marker Pint 270 Silver

  050317
  175.00 ден
  - Маркер со тап врв и ширина на линијата 2-3 мм, во сребрена боја.
  - Погоден е за украсување и обележување на груби и мазни површини, како хартија, стакло, пластика, керамика, метал, кожа, гума итн.
  - Белешките напишани со овој маркер се трајни и со висока отпорност на бришење и абење скоро на сите материјали. А не се отстрануваат ни при перење, како ни при топлинско загревање до 300 степени.
  - Не содржи штетни материи.

  Schneider Paint Marker 278 Silver

  050337
  189.00 ден
  Маркер со тенок врв за испишување на линии со дебелина од 0,8мм во сребрена боја
  Погоден за украсување и обележување на груби и мазни површини, како хартија, стакло, пластика, керамика, метал, кожа, гума итн.
  Белешките напишани со овој маркер се трајни и со висока отпорност на бришење и абење скоро на сите материјали. А не се отстрануваат ни при перење, како ни при топлинско загревање до 300 степени.
  Не содржи штетни материи

  Schneider Paint Marker 271 Gold

  050329
  170.00 ден
  - Маркер со тап врв и ширина на линијата 1-2 мм, во златна боја.
  - Погоден е за украсување и обележување на груби и мазни површини, како хартија, стакло, пластика, керамика, метал, кожа, гума итн.
  - Белешките напишани со овој маркер се трајни и со висока отпорност на бришење и абење скоро на сите материјали. А не се отстрануваат ни при перење, како ни при топлинско загревање до 300 степени.
  - Не содржи штетни материи.

  Schneider Paint Marker 278 Black

  050331
  189.00 ден
  Маркер со тенок врв за испишување на линии со дебелина од 0,8мм во црна боја
  Погоден за украсување и обележување на груби и мазни површини, како хартија, стакло, пластика, керамика, метал, кожа, гума итн.
  Белешките напишани со овој маркер се трајни и со висока отпорност на бришење и абење скоро на сите материјали. А не се отстрануваат ни при перење, како ни при топлинско загревање до 300 степени.
  Не содржи штетни материи

  Schneider Paint Marker 271 Silver

  050327
  170.00 ден
  - Маркер со тап врв и ширина на линијата 1-2 мм, во сребрена боја.
  - Погоден е за украсување и обележување на груби и мазни површини, како хартија, стакло, пластика, керамика, метал, кожа, гума итн.
  - Белешките напишани со овој маркер се трајни и со висока отпорност на бришење и абење скоро на сите материјали. А не се отстрануваат ни при перење, како ни при топлинско загревање до 300 степени.
  - Не содржи штетни материи.

  Schneider Paint Marker 278 Gold

  050339
  189.00 ден
  Маркер со тенок врв за испишување на линии со дебелина од 0,8мм во златна боја
  Погоден за украсување и обележување на груби и мазни површини, како хартија, стакло, пластика, керамика, метал, кожа, гума итн.
  Белешките напишани со овој маркер се трајни и со висока отпорност на бришење и абење скоро на сите материјали. А не се отстрануваат ни при перење, како ни при топлинско загревање до 300 степени.
  Не содржи штетни материи

  Маркери паинт HQ

  Filter by:

  Clear All
  Min: 170.00 ден Max: 189.00 ден
  ден170 ден189
  Manufacturers