15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Затвори
(0) производи
Немате ставки во вашата кошничка.
Категории
  Filters
  Подесувања
  Пребарување

  Маркери перманент HQ

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна

  Маркер, 0,4мм, Staedtler, Лумоколор, 313-9, Црна

  123051
  1,97 (USD)

  Маркер, Перманентен, 1-3 мм, Schneider, Maxx130, 113001, Црна

  050101
  0,90 (USD)
  - Постојан перманентен маркер произведен од 95% рециклирана пластика.
  - Врв со ширина на линијата 1-3 мм.
  - За пишување на картон, хартија, пластика, стакло, метал, дрво и скоро на сите други материјали.
  - Брзо сушење, отпорно на светлина и вода.
  - Мастило без мирис и без токсични хемикалии.
  - Мастилото не се исуши дури и ако капакот се отстрани 2-3 дена.
  - Се полни со шише за полнење Maxx 640.

  Маркер, Перманентен, 1-3 мм, Schneider, Maxx 130, 113003, Сина

  050103
  0,90 (USD)
  - Постојан перманентен маркер произведен од 95% рециклирана пластика.
  - Врв со ширина на линијата 1-3 мм.
  - За пишување на картон, хартија, пластика, стакло, метал, дрво и скоро на сите други материјали.
  - Брзо сушење, отпорно на светлина и вода.
  - Мастило без мирис и без токсични хемикалии.
  - Мастилото не се исуши дури и ако капакот се отстрани 2-3 дена.
  - Се полни со шише за полнење Maxx 640.

  Маркер, Перманент, 1.0 Мм, Schneider, Universal Maxx 224 M, 1201, Црна

  050091
  1,38 (USD)
  - Универзален перманенетен маркер за тенки линии (1 мм) во црна боја.
  - Погоден за пишување на транспаренти фолии (ОХП), хартија, пластика, стакло, метал итн.
  - Напишаното брзо се суши, и отпорно е на вода и сончева светлина.
  - Мастилото во маркерот не се суши, дури и да се отстрани капачето 2-3 дена.
  - Има слаб мирис и не содржи штетни материи.
  - Лесно и едноставно надополнување со кертриџот Maxx 645.

  Маркер, Перманентен, 1-3 мм, Schneider, Max 130, 113004, Зелена

  050104
  0,90 (USD)
  - Постојан перманентен маркер произведен од 95% рециклирана пластика.
  - Врв со ширина на линијата 1-3 мм.
  - За пишување на картон, хартија, пластика, стакло, метал, дрво и скоро на сите други материјали.
  - Брзо сушење, отпорно на светлина и вода.
  - Мастило без мирис и без токсични хемикалии.
  - Мастилото не се исуши дури и ако капакот се отстрани 2-3 дена.
  - Се полни со шише за полнење Maxx 640.

  Маркер, Перманентен, 1-3 мм, Schneider, Max 130, 113002, Црвена

  050102
  0,90 (USD)
  - Постојан перманентен маркер произведен од 95% рециклирана пластика.
  - Врв со ширина на линијата 1-3 мм.
  - За пишување на картон, хартија, пластика, стакло, метал, дрво и скоро на сите други материјали.
  - Брзо сушење, отпорно на светлина и вода.
  - Мастило без мирис и без токсични хемикалии.
  - Мастилото не се исуши дури и ако капакот се отстрани 2-3 дена.
  - Се полни со шише за полнење Maxx 640.

  Маркер, Перманентен, 1-5 мм, Со закосен врв, Schneider, Maxx 133, 113301, Црна

  050111
  0,90 (USD)
  - Универзален перманенетен маркер со засечен врв, за испишување на линии во две дебелини, 1 и 5 мм, во црна боја.
  - Погоден за пишување на картон, хартија, пластика, стакло, метал, дрво итн.
  - Напишаното брзо се суши, и отпорно е на вода и сончева светлина.
  - Мастилото во маркерот не се суши, дури и да се отстрани капачето 2-3 дена.
  - Има слаб мирис и не содржи штетни материи.
  - Лесно и едноставно надополнување со кертриџот Maxx 640.

  Маркер, Перманентен, Schneider, Maxx 230, 123001, Црна

  050231
  1,70 (USD)
  - Постојан перманентен маркер со алуминиумско тело.
  - Врв со ширина на линијата 1-3 мм.
  - За картон, хартија, пластика, стакло, метал, дрво и др.
  - Брзо сушење, отпорно на светлина и вода.
  - Мастило без мирис и без токсични хемикалии.
  - Мастилото не се исуши дури и ако капакот се отстрани 2-3 дена.
  - Се полни со шише за полнење Maxx 650.
  - Практично капаче со клипса.
  - Димензија: 138 × 16 × 18 mm.

  Маркер, Перманент, 1.0 Мм, Schneider, Universal Maxx 224 M, 1203, Сина

  050093
  1,38 (USD)
  - Универзален перманенетен маркер за тенки линии (1 мм) во сина боја.
  - Погоден за пишување на транспаренти фолии (ОХП), хартија, пластика, стакло, метал итн.
  - Напишаното брзо се суши, и отпорно е на вода и сончева светлина.
  - Мастилото во маркерот не се суши, дури и да се отстрани капачето 2-3 дена.
  - Има слаб мирис и не содржи штетни материи.
  - Лесно и едноставно надополнување со кертриџот Maxx 645.

  Маркер, Перманент, 1-5 мм, Со засечен врв, Schneider, Maxx 133, 113303, Сина

  050113
  0,90 (USD)
  - Универзален перманенетен маркер со засечен врв, за испишување на линии во две дебелини, 1 и 5 мм, во сина боја.
  - Погоден за пишување на картон, хартија, пластика, стакло, метал, дрво итн.
  - Напишаното брзо се суши, и отпорно е на вода и сончева светлина.
  - Мастилото во маркерот не се суши, дури и да се отстрани капачето 2-3 дена.
  - Има слаб мирис и не содржи штетни материи.
  - Лесно и едноставно надополнување со кертриџот Maxx 640.

  Маркер, Перманентен, 1-2мм, Schneider, Maxx 240, 124001, Црна

  050251
  1,52 (USD)
  - Универзален перманенетен маркер со кружен врв за испишување линии со дебелина 1-2 мм во црна боја.
  - Погоден за пишување на картон, хартија, пластика, стакло, метал, дрво итн.
  - Напишаното брзо се суши, и отпорно е на вода и сончева светлина.
  - Мастилото во маркерот не се суши, дури и да се отстрани капачето 2-3 дена.
  - Има слаб мирис и не содржи штетни материи.

  Маркер, Перманент, 1.0 мм, Schneider, Universal Maxx 224 M, 1202, Црвена

  050092
  1,38 (USD)
  - Универзален перманенетен маркер за тенки линии (1 мм) во црвена боја.
  - Погоден за пишување на транспаренти фолии (ОХП), хартија, пластика, стакло, метал итн.
  - Напишаното брзо се суши, и отпорно е на вода и сончева светлина.
  - Мастилото во маркерот не се суши, дури и да се отстрани капачето 2-3 дена.
  - Има слаб мирис и не содржи штетни материи.
  - Лесно и едноставно надополнување со кертриџот Maxx 645.

  Маркер, Перманентен, Двостран, Кос Врв, F/B, Staedtler, Lumocolor®, 348 B-9 Црна

  190071
  2,06 (USD)
  Lumocolor® permanent duo 348 B
  Двостран перманентен маркер

  - Практичен двостран маркер за пишување на скоро сите површини
  - Водоотпорен е и не се размачкува
  - Веднаш се суши и затоа е погоден за оние кои пишуваат со лева рака
  - Интензивна боја
  - Маркерот може да се остави без капаче неколку дена без да се исуши
  - Високо квалитетен и долготраен производ
  - Безбеден за авионски летови: автоматско изедначување на притисокот спречува истекување на мастилото
  - Испишува линија F ~ 0.6 мм и B ~ 1.5-4.0 мм
  - Може повторно да се полни со производот 488 48

  Број на артикл: 348 B

  Маркери перманент HQ

  Filter by:

  Clear All
  Минимум: 0,00 (USD) Максимум: 11,00 (USD)
  0 11
  Производители