15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Маркери текст HQ

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Текст Маркер, Schneider, Job, 1523, Тиркизна

  257033
  40.00 ден
  Текст маркер со длето-врв за испишување на линии во две дебелини, 1 и 5 мм во тиркизна боја. - Погоден е за сите видови на хартија. - Долготрајна употреба, до 2 години или 15.000 зборови. - Може да се надополни со мастило по потреба. - Повеќекратно наградуван дизајн и квалитет.

  Текст Маркер, Schneider, Job, 1524, Минт

  257034
  40.00 ден
  Текст маркер со длето-врв за испишување на линии во две дебелини, 1 и 5 мм во минт боја. - Погоден е за сите видови на хартија. - Долготрајна употреба, до 2 години или 15.000 зборови. - Може да се надополни со мастило по потреба. - Повеќекратно наградуван дизајн и квалитет.

  Текст маркер, Schneider, Job, 1525, Пастелна жолта-Ванила

  257035
  40.00 ден
  Текст маркер со длето-врв за испишување на линии во две дебелини, 1 и 5 мм во пастелно жолта боја. - Погоден е за сите видови на хартија. - Долготрајна употреба, до 2 години или 15.000 зборови. - Може да се надополни со мастило по потреба. - Повеќекратно наградуван дизајн и квалитет.

  Текст маркер, Schneider, Job, 1528, Виолетова

  257038
  40.00 ден
  Текст маркер со длето-врв за испишување на линии во две дебелини, 1 и 5 мм во виолетова боја. - Погоден е за сите видови на хартија. - Долготрајна употреба, до 2 години или 15.000 зборови. - Може да се надополни со мастило по потреба. - Повеќекратно наградуван дизајн и квалитет.

  Текст маркер, Schneider, Job, 1529, Светло розева

  257037
  40.00 ден
  Текст маркер со длето-врв за испишување на линии во две дебелини, 1 и 5 мм во цветло розева боја. - Погоден е за сите видови на хартија. - Долготрајна употреба, до 2 години или 15.000 зборови. - Може да се надополни со мастило по потреба. - Повеќекратно наградуван дизајн и квалитет.

  Текст Маркер, Сет 1/4, Pastel Wallet, Schneider, Job, 115098

  257070
  175.00 ден
  Текст маркер со длето-врв за испишување на линии во две дебелини, 1 и 5 мм во пастелни бои. - Погоден е за сите видови на хартија. - Долготрајна употреба, до 2 години или 15.000 зборови. - Може да се надополни со мастило по потреба. - Повеќекратно наградуван дизајн и квалитет.

  Schneider Highlighter 150 Yob Yellow

  051185
  40.00 ден
  Текст маркер со длето-врв за испишување на линии во две дебелини, 1 и 5 мм во жолта боја.
  - Погоден е за сите видови на хартија.
  - Долготрајна употреба, до 2 години или 15.000 зборови.
  - Може да се надополни со мастило по потреба.
  - Повеќекратно наградуван дизајн и квалитет.

  Schneider Highlighter 1/4 October 1500

  051210
  175.00 ден
  - Погоден е за сите видови на хартија.
  - Долготрајна употреба, до 2 години или 15.000 зборови.
  - Лесно и едноставно надополнување со кертриџот Maxx 660.
  - Пакување: сет од 4 маркери во жолта, портокалова, розева и зелена боја.

  Schneider Highlighter 150 Yob Green

  051184
  40.00 ден
  Текст маркер со длето-врв за испишување на линии во две дебелини, 1 и 5 мм во зелена боја.
  - Погоден е за сите видови на хартија.
  - Долготрајна употреба, до 2 години или 15.000 зборови.
  - Може да се надополни со мастило по потреба.
  - Повеќекратно наградуван дизајн и квалитет.

  Schneider Highlighter 150 Yob Pink

  051188
  40.00 ден
  Текст маркер со длето-врв за испишување на линии во две дебелини, 1 и 5 мм во розева боја.
  - Погоден е за сите видови на хартија.
  - Долготрајна употреба, до 2 години или 15.000 зборови.
  - Може да се надополни со мастило по потреба.
  - Повеќекратно наградуван дизајн и квалитет.

  Schneider Highlighter 150 Yoob Orange

  051189
  40.00 ден
  Текст маркер со длето-врв за испишување на линии во две дебелини, 1 и 5 мм во портокалова боја.
  - Погоден е за сите видови на хартија.
  - Долготрајна употреба, до 2 години или 15.000 зборови.
  - Може да се надополни со мастило по потреба.
  - Повеќекратно наградуван дизајн и квалитет.

  Schneider Highlighter 150 Yob Blue

  051183
  40.00 ден
  Текст маркер со длето-врв за испишување на линии во две дебелини, 1 и 5 мм во сина боја.
  - Погоден е за сите видови на хартија.
  - Долготрајна употреба, до 2 години или 15.000 зборови.
  - Може да се надополни со мастило по потреба.
  - Повеќекратно наградуван дизајн и квалитет.

  Маркер текст Шнајдер Блистер 17 сет 1/2

  185116
  65.00 ден
  Текст маркери погодни за сите видови на хартија.
  Долготрајна употреба, до 2 години или 15.000 зборови.
  Може да се надополни со мастило по потреба.
  Повеќекратно наградуван дизајн и квалитет.
  Блистер сетот содржи два маркери во розева и зелена боја.

  Маркери текст HQ

  Filter by:

  Clear All
  Min: 40.00 ден Max: 725.00 ден
  ден40 ден725
  Manufacturers