15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Машини За Вкоричување Со Спирали

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Binding Machine 5622001 Galaxy 500

  049110
  684.68 (USD)
  Перфорира до 28 л. 80 гр.
  Користи дo 50 mm спирала
  Поврзува до 500 л.
  Дим. 53 х 45 х 16 cm

  Pulsar A4 Comb Binding Machine 5627601

  015510
  392.90 (USD)
  Перфорира до 17 л. 80 гр.
  Користи дo 38 mm спирала
  Поврзува до 300 л.
  Дим. 46 х 39 х 13 cm

  Binding Machine 5627701 Quasar 500

  049100
  498.52 (USD)
  Перфорира до 22 л. 80 гр.
  Користи дo 51 mm спирала
  Поврзува до 500 л.
  Дим. 45 х 40 х 13 cm

  Biding Machine 5224101

  049470
  410.80 (USD)
  Перфорира до 15 л. 80 гр.
  Користи дo 14 mm спирала
  Поврзува до 130 л.
  Дим. 46 х 41 х 13 cm

  Binding Machine A4 Quaser E500 5620901

  130160
  847.56 (USD)
  Перфорира до 20 л. 80 гр.
  Користи дo 51 mm спирала
  Поврзува до 500 л.
  Дим. 43 х 39 х 13 cm

  Машина за вкоричување, А4, Fellowes, Starlet 2+, 5227901

  187470
  156.62 (USD)
  Перфорира до 12 л. 80 гр.
  Користи дo 16 mm спирала
  Поврзува до 120 л.
  Дим. 48 х 20 х 14 cm

  Binding Machine Pulsar-E300 Electric 5620701

  049130
  765.22 (USD)
  Перфорира до 15 л. 80 гр.
  Користи дo 38 mm спирала
  Поврзува до 300 л.
  Дим. 46 х 39 х 13 cm

  Thermal Grinding Machine A4 Helios 30 5641001

  015540
  267.60 (USD)
  Поврзува до 300 л.
  Дебелина на спојување до 30 mm
  Загрева за 4 мин.
  Дим. 57 х 33 х 14 cm

  Машини За Вкоричување Со Спирали

  Filter by:

  Clear All
  Min: 156.00 (USD) Max: 848.00 (USD)
  156 848
  Manufacturers