15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Мини За Технички Моливи

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Leads 0.5Mm250 05-Hb Sta.

  127121
  0.98 (USD)
  Mars® micro carbon 250 05-HB
  Мина за патент молив 0,5 мм HB

  - Мина за пишување и цртање
  - Висока отпорност од кршење
  - Лесно се пишува и исцртува јаки црни линии
  - 90% од составот на мината се природни суровини и нема ПВЦ
  - 12 мини кои одговараат за многу патент моливи на Штедлер како на пример 775 и 779

  Број на артикл: 250 05-HB

  Leads 0.5 Polimer 6950500-00 Offset

  035050
  0.45 (USD)

  Мини, За Патент Молив, 0.7Мм, Staedtler, Mars® Micro Carbon, 250 07-2B

  127132
  0.98 (USD)
  Mars® micro carbon 250 07-2B
  Мина за патент молив 0,7 мм 2B

  - Мина за пишување и цртање
  - Висока отпорност од кршење
  - Лесно се пишува и исцртува јаки црни линии
  - 90% од составот на мината се природни суровини и нема ПВЦ
  - 12 мини кои одговараат за многу патент моливи на Штедлер како на пример 775 и 779

  Број на артикл: 250 07-2B

  Mini 0.7Mm 250 07- Hb Sta

  127131
  0.98 (USD)
  Mars® micro carbon 250 07-HB
  Мина за патент молив 0,7 мм HB

  - Мина за пишување и цртање
  - Висока отпорност од кршење
  - Лесно се пишува и исцртува јаки црни линии
  - 90% од составот на мината се природни суровини и нема ПВЦ
  - 12 мини кои одговараат за многу патент моливи на Штедлер како на пример 775 и 779

  Број на артикл: 250 07-HB

  Leads 0.7 Polimer Offset 6950700-00

  035051
  0.45 (USD)

  Leads Fcc 0,5 Off9125 Hbeu For Patent Milli Hb 02288-

  113440
  0.72 (USD)
  Мини за патент молив со одличен квалитет.
  За сите видиви технички моливи кои користат мина од 0,5 мм
  Екстремно отпорни на кршење
  Интензивна боја и полна линија
  Тврдина: HB

  Leads 80581 For A Patent Pencil 0.5Mm

  183580
  0.14 (USD) 0.27 (USD)
  HB мини за патент молив со дебелина 0,5 мм и висина 60 мм. 12 мини во пакување.

  Leads 0.5Mm250 05-B Sta.

  127123
  0.98 (USD)

  Leads 0.5Mm250 05-2H Sta.

  127124
  0.98 (USD)
  Mars® micro carbon 250 05-2H
  Мина за патент молив 0,5 мм 2H

  - Мина за пишување и цртање
  - Висока отпорност од кршење
  - Лесно се пишува и исцртува јаки црни линии
  - 90% од составот на мината се природни суровини и нема ПВЦ
  - 12 мини кои одговараат за многу патент моливи на Штедлер како на пример 775 и 779

  Број на артикл: 250 05-2H

  Leads 0.5Mm250 05-2B Sta.

  127122
  0.98 (USD)
  Mars® micro carbon 250 05-2B
  Мина за патент молив 0,5 мм 2B

  - Мина за пишување и цртање
  - Висока отпорност од кршење
  - Лесно се пишува и исцртува јаки црни линии
  - 90% од составот на мината се природни суровини и нема ПВЦ
  - 12 мини кои одговараат за многу патент моливи на Штедлер како на пример 775 и 779

  Број на артикл: 250 05-2B

  Мини За Технички Моливи

  Filter by:

  Clear All
  Min: 0.00 (USD) Max: 2.00 (USD)
  0 2
  Manufacturers