15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Платна Канвас

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Платно, Блинд Рам, 100*120цм, Statovac, Professional, 602009

  254790
  1,450.00 ден
  Високо квалитетни професионални памучни платна, достапни во сите големини. Oвозможува сликање во сите техники.
  Димензија: 100 x 120 x 1.8 cm
  Тежина: 1880 гр
  100% памук

  Платно, Блинд Рам, 100*150цм, Statovac, Professional, 602010

  254800
  1,750.00 ден
  Високо квалитетни професионални памучни платна, достапни во сите големини. Oвозможува сликање во сите техники.
  Димензија: 100 x 150 x 1.8 cm
  Тежина: 2400 гр
  100% памук

  Платно, Блинд Рам, 40*60цм, Statovac, Professional, 602004

  254750
  430.00 ден
  Високо квалитетни професионални памучни платна, достапни во сите големини. Oвозможува сликање во сите техники.
  Димензија: 40 х 60 х 1,8 см
  Тежина: 600гр
  100% памук

  Платно, Блинд Рам, 40*80цм, Statovac, Professional, 602012

  254810
  550.00 ден
  Високо квалитетни професионални памучни платна, достапни во сите големини. Oвозможува сликање во сите техники.
  Димензија: 40 x 80 x 1.8 cm
  Тежина: 660гр
  100% памук

  Платно, Блинд Рам, 400гр, 30*60цм, Statovac, Professional, 602017

  189203
  390.00 ден 475.00 ден
  Високо квалитетни професионални памучни платна, достапни во сите големини. Oвозможува сликање во сите техники.
  Димензија: 30 x 60 x 1.8 cm
  Тежина: 400гр
  100% памук

  Платно, Блинд Рам, 50*70цм, Statovac, Professional, 602006

  254760
  590.00 ден
  Високо квалитетни професионални памучни платна, достапни во сите големини. Oвозможува сликање во сите техники.
  Димензија: 50 х 70 х 1,8 см
  Тежина: 700гр
  100% памук

  Платно, Блинд Рам, 60*60цм, Statovac, Professional, 602020

  254820
  650.00 ден
  Високо квалитетни професионални памучни платна, достапни во сите големини. Oвозможува сликање во сите техники.
  Димензија: 60 x 60 x 1.8 cm
  Тежина: 700гр
  100% памук

  Платно, Блинд Рам, 60*80цм, Statovac, Professional, 602007

  254770
  750.00 ден
  Високо квалитетни професионални памучни платна, достапни во сите големини. Oвозможува сликање во сите техники.
  Димензија: 60 x 80 x 1.8 cm
  Тежина: 900гр
  100% памук

  Платно, Блинд Рам, 70*100цм, Statovac, Professional, 602008

  254780
  990.00 ден
  Високо квалитетни професионални памучни платна, достапни во сите големини. Oвозможува сликање во сите техники.
  Димензија: 70 x 100 x 1.8 cm
  Тежина: 1200 гр
  100% памук

  Платна Канвас

  Filter by:

  Clear All
  Min: 40.00 ден Max: 1,750.00 ден
  ден40 ден1750
  Manufacturers