15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Ранци Деловни

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Ранец, 14.1", Кожен, Samsonite, Waymore LTH, 129662/1041, 28*41*18цм, Црна

  256351
  17,950.00 ден
  Материјал: кожа
  Димензии: 41 x 28 x 18 см.
  Големина на лаптоп 14,1"
  Капацитет: 11 литри
  Тежина: 1,1 кг
  Со два патенти (прегради)
  Преграда за таблет, прибор за пишување, организатор...

  Ранец, 15.6", Кожен, Samsonite, Waymore LTH, 129663/1041, 32*40*17цм, Црна

  256361
  19,950.00 ден
  Материјал: кожа
  Димензии: 40 x 32 x 17 см.
  Големина на лаптоп 15,6"
  Капацитет: 15,5 литри
  Тежина: 1,3 кг
  Со два патенти (прегради)
  Преграда за таблет, прибор за пишување, организатор...

  Ранец, 15.6", Кожен, Samsonite, Waymore LTH, 129663/1090, 32*40*17цм, Сина

  256363
  19,950.00 ден
  Материјал: кожа
  Димензии: 40 x 32 x 17 см.
  Големина на лаптоп 15,6"
  Капацитет: 15,5 литри
  Тежина: 1,3 кг
  Со два патенти (прегради)
  Преграда за таблет, прибор за пишување, организатор...

  Ранец, 2 прегради, 15.6", Samsonite,Paradiver Light, 74774/6117, 31*45*20цм,Сива

  175454
  7,950.00 ден
  Материјал: 100% полиестер
  Димензии: 45 x 31 x 20 см.
  Големина на лаптоп 15,6"
  Капацитет: 19 литри
  Тежина: 0,7 кг
  Со два патенти (прегради)
  Преграда за таблет, прибор за пишување, организатор...

  Ранец, 2 прегради, 15.6", Samsonite,Paradiver Light, 74775/1041, 31*48*24цм,Црна

  1754611
  8,950.00 ден
  Материјал: 100% полиестер
  Димензии: 31 x 48 x 24 см.
  Големина на лаптоп 15,6"
  Капацитет: 24 литри
  Тежина: 0,8 кг
  Со два патенти (прегради)
  Преграда за таблет, прибор за пишување, организатор...

  Ранец, 2 прегради, 15.6", Samsonite,Paradiver Light, 74775/6117, 31*48*24цм,Сива

  175467
  8,950.00 ден
  Материјал: 100% полиестер
  Димензии: 31 x 48 x 24 см.
  Големина на лаптоп 15,6"
  Капацитет: 24 литри
  Тежина: 0,8 кг
  Со два патенти (прегради)
  Преграда за таблет, прибор за пишување, организатор...

  Ранец, 2 прегради, 15.6",Samsonite,Paradiver Light, 74775/1924, 31*48*24цм,Жолта

  175465
  8,950.00 ден
  Материјал: 100% полиестер
  Димензии: 31 x 48 x 24 см.
  Големина на лаптоп 15,6"
  Капацитет: 24 литри
  Тежина: 0,8 кг
  Со два патенти (прегради)
  Преграда за таблет, прибор за пишување, организатор...

  Ранец, 2 прегради, Samsonite, Paradiver Light, 74774/1924, 31*45*20цм, Жолта

  1754555
  7,950.00 ден

  Материјал: обложен полиестер
  Големина на лаптопот: Погоден за лаптопи до 15,6 инчи
  Димензии: приближно. 31 x 45 x 20 см
  Тежина: 0,7 кг
  Капацитет: 19 Л
  Се затвора со двонасочна патент (затворач за заклучување за подобра заштита од кражба)

  Ранец, 2 тркалца, 15.6'', Samsonite, Guardit 2.0, 115333/1041, 33*48*20цм, Црна

  231771
  10,950.00 ден
  Материјал: 100% полиестер
  Капацитет: 29 l
  Димензии: 33 x 48 x 20 sm
  Тeжина: 2,23 Кг
  Ремки со прилагодлива должина, внатрешен џеб за мобилен телефон, место за прибор за пишување, внатрешна приврзок за клучеви, внатрешни џебови за кредитни картички (визит-картички), место за лаптоп 15,6 " и таблет.
  Со две тркала

  Ранец, За Лаптоп, 14 ", Piquadro, CA3214UB00/N, 29*39*15цм, Црна

  257101
  30,950.00 ден
  Материјал: кожа
  Димензии: 29 x 39 x 15 см.
  Големина на лаптоп 14"
  Капацитет: 17 литри
  Тежина: 0,896 кг
  Со два патенти (прегради)
  Преграда за таблет, прибор за пишување, организатор...

  Ранец, За Лаптоп, 14 ", Кожен, Piquadro, CA3214UB00/GRN, 29*39*15цм, Темно сива

  257107
  30,950.00 ден
  Материјал: кожа
  Димензии: 29 x 39 x 15 см.
  Големина на лаптоп 14"
  Капацитет: 17 литри
  Тежина: 0,896 кг
  Со два патенти (прегради)
  Преграда за таблет, прибор за пишување, организатор...

  Ранец, За Лаптоп, 14 ", Кожен, Piquadro, CA3214UB00L/GRN, 29*39*15цм, Темно сива

  260427
  36,950.00 ден
  Материјал: кожа
  Со лед осветлување
  Димензии: 29 x 39 x 15 см.
  Големина на лаптоп 14"
  Капацитет: 17 литри
  Тежина: 0,896 кг
  Со два патенти (прегради)
  Преграда за таблет, прибор за пишување, организатор...

  Ранец, За Лаптоп, 14 '', Piquadro, CA3214BR2/BLU, 29*39*15цм, Сина

  260463
  24,950.00 ден
  Материјал: Полиестер и кожа
  Димензии: 31 x 48 x 24 см.
  Големина на лаптоп 14"
  Капацитет: 18 литри
  Тежина: 0,862 кг
  Со една патент (преграда)
  Преграда за таблет, прибор за пишување, организатор...

  Ранец, За Лаптоп, 14 '', Piquadro, CA3214BR2/N, 29*39*15цм, Црна

  260461
  24,950.00 ден
  Материјал: Полиестер и кожа
  Димензии: 31 x 48 x 24 см.
  Големина на лаптоп 14"
  Капацитет: 18 литри
  Тежина: 0,862 кг
  Со една патент (преграда)
  Преграда за таблет, прибор за пишување, организатор...

  Ранец, За лаптоп, 14 '', Piquadro, CA3214BR2L/BLU, 29*39*15цм, Сина

  260403
  27,950.00 ден
  Материјал: Полиестер и кожа
  Со лед осветлување
  Димензии: 31 x 48 x 24 см.
  Големина на лаптоп 14"
  Капацитет: 18 литри
  Тежина: 0,862 кг
  Со една патент (преграда)
  Преграда за таблет, прибор за пишување, организатор...

  Ранец, За Лаптоп, 14", Кожен, Piquadro, CA3214B2S/VE, 29*39*13цм, Зелена

  260014
  35,950.00 ден
  Материјал: кожа
  Димензии: 29 х 39 х 13 см.
  Големина на лаптоп 14"
  Капацитет: 15 литри
  Тежина: 1,034 кг
  Со два патенти (прегради)
  Преграда за таблет, прибор за пишување, организатор...

  Ранци Деловни

  Filter by:

  Clear All
  Min: 1,950.00 ден Max: 51,500.00 ден
  ден1950 ден51500
  Manufacturers