15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Табли Бели Магнетни со Алуминиумска Рамка

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Board Tsa64 / C Magnetic 60 * 40 Tsa64 / C Wall-

  121121
  18.80 (USD) 20.58 (USD)
  Бела табла со алуминиумска рамка, 3 магнети и маркер
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Дим. 40 х 60 cm

  Board "Tsa128 / C" Magnetic 120 * 80 Aluu Tsa128 / C Wall-

  121140
  47.44 (USD) 51.82 (USD)
  Бела табла со алуминиумска рамка, 3 магнети и маркер
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Дим. 80 х 120 cm

  White Board Int-606 Magnetik 120 * 200 With Aluminum Frame Wall

  177770
  106.50 (USD) 111.88 (USD)
  Магнетна бела табла со алуминиумска рамка. Се монтира на ѕид.
  Димензија: 120 x 200 см

  White Board Int-602 Magnetik 90 * 120 With Aluminum Frame Wall

  177740
  43.86 (USD) 52.80 (USD)
  Бела табла со алуминиумска рамка, 3 магнети и маркер
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Дим. 90 х 120 cm

  Табла Магнетна Бела Ma0707170 180*90Цм Со Алуминиумса Рамка

  196850
  133.36 (USD)
  Бела табла со алуминиумска рамка
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Полица за маркери и бришач
  Дим. 90 х 180 cm

  Board Tsa86 / C Magnetic 80 * 60 Tsa86 / C Wall-

  121130
  27.74 (USD) 30.34 (USD)
  Бела табла со алуминиумска рамка, 3 магнети и маркер
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Дим. 60 х 80 cm

  White Board Int-601 Magnetik 60 * 90 With Al.Frame Wall

  177730
  25.96 (USD) 30.88 (USD)
  Магнетна бела табла со алуминиумска рамка. Се монтира на ѕид.
  Димензија: 60 x 90 см

  Табла Магнетна, 60*40цм, Ѕидна, Алуминиумска рамка, 2X3, TSA64/C

  121120
  18.80 (USD)
  Бела табла со алуминиумска рамка
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Полица за маркери и бришач
  Дим. 40 х 60 cm

  Magnetic Board 4060600-00 60 * 90-Magnetic

  078839
  44.66 (USD)
  Бела табла со алуминиумска рамка
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Полица за маркери и бришач
  Дим. 60 х 90 cm

  Board Tsa1216 / C Magnetic 120 * 160Cm Wall With Aluminum Frame

  121150
  93.08 (USD) 106.77 (USD)
  Бела табла со алуминиумска рамка, 3 магнети и маркер
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Дим. 120 х 160 cm

  White Board Int-605 Magnetik 120 * 180 With Al.Frame Wall

  177760
  88.60 (USD) 101.14 (USD)
  Магнетна бела табла со алуминиумска рамка. Се монтира на ѕид.
  Димензија: 120 x 180 см

  Табла магнетна, 45*60, метална рамка, Noki, INT-600

  083090
  17.00 (USD) 18.80 (USD)
  Магнетна бела табла со алуминиумска рамка. Димензија: 45 x 60 см

  Magnetic Board Tsa34C 30 * 40 Tsa34 / C Wall

  121110
  12.44 (USD) 13.34 (USD)
  Бела табла со алуминиумска рамка, 3 магнети и маркер
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Дим. 30 х 40 cm

  White Board Int-604 Magnetik 120 * 150 With Al.Frame Wall

  177750
  70.70 (USD) 83.24 (USD)
  Магнетна бела табла со алуминиумска рамка. Се монтира на ѕид.
  Димензија: 120 x 150 см

  Magnetic Board 45 * 60 4060400-00

  038125
  28.55 (USD)
  Бела табла со алуминиумска рамка
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Полица за маркери и бришач
  Дим. 45 х 65 cm

  Board 4102 Magnetic 45 * 60

  120530
  29.54 (USD) 39.11 (USD)
  Бела табла со алуминиумска рамка
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Полица за маркери и бришач
  Содржи 6 магнети, 4 маркери и бришач
  Дим. 45 х 60 cm

  Табли Бели Магнетни со Алуминиумска Рамка

  Filter by:

  Clear All
  Min: 12.00 (USD) Max: 197.00 (USD)
  12 197
  Manufacturers