15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Табли Огласни

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Табла Магнетна Огласна, 68*51цм, Со Врата и Клуч, 2х3, GS44A4

  213890
  106.50 (USD) 111.88 (USD)
  За внатрешна монтажа со клуч
  Може да се монтира хоризонтално и вертикално
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Дим. 51 х 68 cm

  Magnetic Board Board 180 * 120Cm With Door Gs 21218 Goto

  121342
  321.30 (USD) 390.67 (USD)
  За внатрешна монтажа со клуч
  Може да се монтира хоризонтално и вертикално
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Дим. 120 х 180 cm

  Табла Магнетна Огласна, 90*60цм, 2х3, model 5, GS596

  214000
  119.04 (USD) 124.40 (USD)
  За внатрешна монтажа со клуч
  Може да се монтира хоризонтално и вертикално
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Дим. 60 х 90 cm

  Board Magnetic Bulletin Board 90 * 60 Cm With Door Gs296 Goto-Gs296

  121340
  133.36 (USD) 156.36 (USD)
  За внатрешна монтажа со клуч
  Може да се монтира хоризонтално и вертикално
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Дим. 60 х 90 cm

  Табла Огласна, 90*60цм, Платнена, Со врата, 2х3, model 5, GT596 1

  214010
  67.12 (USD) 106.50 (USD)
  За внатрешна монтажа со клуч
  Може да се монтира хоризонтално и вертикално
  На таблата може да се прикачуваат документи со патенти
  Дим. 60 х 90 cm

  Табли Огласни

  Filter by:

  Clear All
  Min: 67.00 (USD) Max: 322.00 (USD)
  67 322
  Manufacturers