15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Табли Стаклени Магнетни

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Табла 4250.01- 35*35 -Стаклена- Магнетна-бела

  196966
  850.00 ден 1,250.00 ден
  Табла со маркер и магнети
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Дим. 35 х 35 cm

  Табла 4250.03-35*35 -Стаклена- Магнетна пинк

  196968
  850.00 ден 1,250.00 ден
  Табла со маркер и магнети
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Дим. 35 х 35 cm

  Табла 4250.08-35*35 -Стаклена- Магнетна сива

  196967
  850.00 ден 1,250.00 ден
  Табла со маркер и магнети
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Дим. 35 х 35 cm

  Table 4251-40 * 60 Glass-Magnetic White

  120420
  1,600.00 ден 2,350.00 ден
  Табла со маркер и магнети
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Дим. 40 х 60 cm

  Board 4252-01-45 * 45 Glass-Magnetic White

  120446
  1,450.00 ден 2,100.00 ден
  Табла со маркер и магнети
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Дим. 45 х 45 cm

  Board 4252-02-45 * 45 Glass-Magnetic Orange

  120449
  1,450.00 ден 2,100.00 ден
  Табла со маркер и магнети
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Дим. 45 х 45 cm

  Panel 4252-03 45 * 45 Glass Magnetic Red

  120442
  1,450.00 ден 2,100.00 ден
  Табла со маркер и магнети
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Дим. 45 х 45 cm

  Board 4252-06-45 * 45 Glass Magnetic Blue

  120443
  1,450.00 ден 2,100.00 ден
  Табла со маркер и магнети
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Дим. 45 х 45 cm

  Panel 4252-09-45 * 45 Glass-Magnetic Black

  120441
  1,450.00 ден 2,100.00 ден
  Табла со маркер и магнети
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Дим. 45 х 45 cm

  Table 4253-60 * 90 Glass-Magnetic White

  120430
  4,100.00 ден 5,450.00 ден
  Табла со маркер и магнети
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Дим. 60 х 90 cm

  Magnetic Board 4264.09 Magnetic Glass 90X120 Cm Black

  163060
  8,450.00 ден 11,650.00 ден
  Табла со маркер и магнети
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Дим. 90 х 120 cm

  Табла Стаклена -Магнетна Бела Gl160101 78*48Цм

  196890
  2,250.00 ден 3,250.00 ден
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Изработена од калено стакло 4 mm
  Сет табла и два магнета
  Дим. 48 х 78 cm

  Табла Стаклена -Магнетна Бела Флипчарт Gea4850116 70*100Цм

  196880
  26,950.00 ден 44,250.00 ден
  Калено стакло дебелина од 4 mm и со магнетни својства, со тркалца и 2 дополнителни магнетни држачи за прикачување до 3 листа.
  Со прилагодување по височина
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Полица за маркери и бришач
  Дим. 70 х 100 cm

  Табли Стаклени Магнетни

  Filter by:

  Clear All
  Min: 850.00 ден Max: 26,950.00 ден
  ден850 ден26950
  Manufacturers