15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Табли Флипчарт Бели Магнетни

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Board Int-619-4F Flip Chart Magnetik 70 * 100 With Alphabet With Legs

  177800
  61.76 (USD) 75.63 (USD)
  Бела табла со ногарки, магнетна и механизам за прикачување на хартија
  Со прилагодување по височина
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Полица за маркери и бришач
  Дим. 70 х 100 cm

  Magnetic Board 100 * 70Cm Tf04 Eco - Flipchart - With Feet And 2 Mechanism - Tf04

  121104
  93.08 (USD) 102.92 (USD)
  Бела табла со ногарки, магнетна и 2 механизми за прикачување на хартија
  Со прилагодување по височина
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Полица за маркери и бришач
  Дим. 70 х 100 cm

  Board Magnetic 100 * 70Cm Tf03 Eco And Flipchart-On Wheels-Tf03

  121103
  136.94 (USD)
  Бела табла со тркалца, магнетна и механизам за прикачување на хартија
  Со прилагодување по височина
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Полица за маркери и бришач
  Дим. 70 х 100 cm

  Board Magnetic 100 * 70Cm Tf01 Eco - Flipchart - With Feet Tf01

  121101
  70.70 (USD) 88.60 (USD)
  Бела табла со ногарки, магнетна и механизам за прикачување на хартија
  Со прилагодување по височина
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Полица за маркери и бришач
  Дим. 70 х 100 cm

  Magnetic Board 100 * 70Cm Tf02 Eco-Flipchart-On Wheels With 2 Mechanism -Tf02

  121102
  152.15 (USD) 178.10 (USD)
  Бела табла со тркалца, магнетна и 2 механизми за прикачување на хартија
  Со прилагодување по височина
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Полица за маркери и бришач
  Дим. 70 х 100 cm

  Табла Магнетна Бела Флипчарт Еа2306046 70*100Цм Со Алуминиумса Рамка

  196870
  115.46 (USD)
  Бела табла со ногарки, магнетна и 2 механизми за прикачување на хартија
  Со прилагодување по височина
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Полица за маркери и бришач
  Дим. 70 х 100 cm

  Magnetic Board Ea2306315 100 * 70Cm * 195 - Flipchart - With Legs

  184990
  101.14 (USD) 124.40 (USD)
  Бела табла со ногарки, магнетна и механизам за прикачување на хартија
  Со прилагодување по височина
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Полица за маркери и бришач
  Дим. 70 х 100 cm

  Magnetic Board 104 * 70Cm Tf14 And Flipchart-Double Sided With Wheels

  121105
  170.05 (USD) 178.10 (USD)
  Бела табла со тркалца, магнетна и механизми за прикачување на хартија
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Полица за маркери и бришач
  Дим. 70 х 100 cm

  Board Int-644-F Flip Chart Ceramic Magnetik 70 * 100 With Alu-Frame With Legs

  177810
  160.20 (USD)
  Бела табла со ногарки, магнетна
  Со прилагодување по височина
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Полица за маркери и бришач
  Дим. 70 х 100 cm

  White Board Int-615 Magnetik 90 * 120 With Al.Ramka With Legs

  177780
  106.50 (USD) 120.82 (USD)
  Бела табла со тркалца, магнетна
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Полица за маркери и бришач
  Дим. 90 х 120 cm

  Табла флипчарт, Магнетна, PBS, 20094511-14, 70*100цм, Бела

  240140
  101.14 (USD)
  Бела табла со ногарки, магнетна и механизам за прикачување на хартија
  Со прилагодување по височина
  На таблата може да се пишува со борд маркери и да се прикачуваат документи со магнети
  Полица за маркери и бришач
  Дим. 70 х 100 cm

  Табли Флипчарт Бели Магнетни

  Filter by:

  Clear All
  Min: 61.00 (USD) Max: 171.00 (USD)
  61 171
  Manufacturers