15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Тротинети Детски 2 Тркала

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Тротинет, Со светло, 2 тркала, Cool Wheels, +5, FR59243, Сина

  272043
  41.17 (USD)
  Овој тротинет со револуционерен и уникатен дизајн ви овозможува да имате многу пријатно и сигурно возење. Подлогата на стапнување е отпорна на лизгање. Има Лед осветлување на тркалата. Практичен е и лесен за употреба. Одличен е за развивање на балансот и координацијата на целото тело.

  Тротинет, Голем, 2 тркала, Cool Wheels, 12+ Maxi, FR58505, Портокалова

  247329
  76.08 (USD)
  Овој тротинет е направен од материјали со висок квалитет што овозможува долготрајно користење. Се преклопува во подножјето, има прилагодлива висина и е со носивост до 100 кг. При употреба на производот, треба да носите заштитна опрема, шлем, заштитник на колената и лактите. Овој производ ќе им помогне на децата да имаат правилен физички развој.

  Тротинет, Склоплив, 2 тркала, Cool Wheels, 8+ Foldable, FR58345, Жолта

  247315
  61.76 (USD)
  Овој висококвалитетен тротинет со 2 тркала има можност за преклопување во подножјето. Има прилагодлива висина и рам од лесен алуминиум. Изработен е од квалитетни и трајни материјали. При употреба на производот, треба да носите заштитна опрема, шлем, заштитник на колената и лактите. Овој производ ќе им помогне на децата да имаат правилен физички развој.

  Тротинет, Голем, 2 тркала, Cool Wheels, 12+ Maxi, FR58499, Неон

  247325
  76.08 (USD)
  Овој тротинет е направен од материјали со висок квалитет што овозможува долготрајно користење. Се преклопува во подножјето, има прилагодлива висина и е со носивост до 100 кг. При употреба на производот, треба да носите заштитна опрема, шлем, заштитник на колената и лактите. Овој производ ќе им помогне на децата да имаат правилен физички развој.

  Тротинет, Со Светло, 2 тркала, Cool Wheels, 5+ Light, FR58949, Розева

  247308
  41.17 (USD)
  Овој тротинет со револуционерен и уникатен дизајн ви овозможува да имате многу пријатно и сигурно возење. Подлогата на стапнување е отпорна на лизгање. Има Лед осветлување на тркалата. Практичен е и лесен за употреба. Одличен е за развивање на балансот и координацијата на целото тело.

  Тротинет, Склоплив, 2 тркала, Cool Wheels, 8+ Foldable, FR58352, Розева

  247318
  61.76 (USD)
  Овој висококвалитетен тротинет со 2 тркала има можност за преклопување во подножјето. Има прилагодлива висина и рам од лесен алуминиум. Изработен е од квалитетни и трајни материјали. При употреба на производот, треба да носите заштитна опрема, шлем, заштитник на колената и лактите. Овој производ ќе им помогне на децата да имаат правилен физички развој.

  Тротинет, Склоплив, 2 тркала, Cool Wheels, 8+ Foldable, FR58376, Црвена

  247312
  61.76 (USD)
  Овој висококвалитетен тротинет со 2 тркала има можност за преклопување во подножјето. Има прилагодлива висина и рам од лесен алуминиум. Изработен е од квалитетни и трајни материјали. При употреба на производот, треба да носите заштитна опрема, шлем, заштитник на колената и лактите. Овој производ ќе им помогне на децата да имаат правилен физички развој.

  Тротинет, Со Светло, 2 тркала, Cool Wheels, 5+ Light, FR58956, Неон

  247305
  41.17 (USD)
  Овој тротинет со револуционерен и уникатен дизајн ви овозможува да имате многу пријатно и сигурно возење. Подлогата на стапнување е отпорна на лизгање. Има Лед осветлување на тркалата. Практичен е и лесен за употреба. Одличен е за развивање на балансот и координацијата на целото тело.

  Тротинет, Склоплив, 2 тркала, Cool Wheels, 8+ Foldable, FR58369, Сива

  247317
  61.76 (USD)
  Овој висококвалитетен тротинет со 2 тркала има можност за преклопување во подножјето. Има прилагодлива висина и рам од лесен алуминиум. Изработен е од квалитетни и трајни материјали. При употреба на производот, треба да носите заштитна опрема, шлем, заштитник на колената и лактите. Овој производ ќе им помогне на децата да имаат правилен физички развој.

  Тротинет, Со Светло, 2 тркала, Cool Wheels, 5+ Light, FR58932, Портокалова

  247309
  41.17 (USD)
  Овој тротинет со револуционерен и уникатен дизајн ви овозможува да имате многу пријатно и сигурно возење. Подлогата на стапнување е отпорна на лизгање. Има Лед осветлување на тркалата. Практичен е и лесен за употреба. Одличен е за развивање на балансот и координацијата на целото тело.

  Тротинет, Со Светло, 2 тркала, Cool Wheels, 5+ Light, FR58963, Црвена

  247302
  41.17 (USD)
  Овој тротинет со револуционерен и уникатен дизајн ви овозможува да имате многу пријатно и сигурно возење. Подлогата на стапнување е отпорна на лизгање. Има Лед осветлување на тркалата. Практичен е и лесен за употреба. Одличен е за развивање на балансот и координацијата на целото тело.

  Тротинети Детски 2 Тркала

  Filter by:

  Clear All
  Min: 33.00 (USD) Max: 77.00 (USD)
  33 77
  Manufacturers