15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  УВ Ламби За Проверка На Пари

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Детектор За Пари Ув 112-0267 SafeScan 35- 9*3*2,5

  206640
  1,100.00 ден
  Заштитете го вашиот бизнис од фалсификувани банкноти со детекторот за фалсификати Safescan 35.
  Лесен и компактен, Safescan 35 напојуван од батериja е совршен детектор за фалсификати. Може да се носи во џеб.
  Проверува три различни безбедносни карактеристики на банкнотите: УВ карактеристики, магнетна лента и магнетно мастило.
  Звучен сигнал потврдува дека банкнотата ги содржи очекуваните магнетни и УВ карактеристики.

  Money Detector Uw 131-0397 Safescane 50 20 * 10.2 * 8.8

  206670
  4,150.00 ден
  Заштитете го вашиот бизнис од фалсификувани банкноти со детекторот за фалсификати Safescan 50.
  Секоја модерна банкнота има интегрирани УВ-карактеристики за безбедност што се појавуваат само под ултравиолетова светлина на одредена фреквенција.
  Safescan 50 е дизајниран специјално за да ви помогне да ги потврдите овие карактеристики и да ги идентификувате потенцијално фалсификуваните банкноти.
  Освен банкнотите ги идентификува и УВ-безбедносните карактеристики вградени во денешните кредитни картички, пасоши и други документи, исто така го детектира и специјалното УВ мастило што се нанесува на вредни предмети кои сакаме да ги заштитиме од кражба.

  Money Detector Uw 130-0444 Safescane 40H- 16 * 5.6 * 2.2

  206650
  1,650.00 ден
  Заштитете го вашиот бизнис од фалсификувани банкноти со детекторот за фалсификати Safescan 40H.
  Секоја модерна банкнота има интегрирани УВ-карактеристики за безбедност што се појавуваат само под ултравиолетова светлина на одредена фреквенција.
  Safescan 40H е дизајниран специјално за да ви помогне да ги потврдите овие карактеристики и да ги идентификувате потенцијално фалсификуваните банкноти.
  Лесен и компактен, лесно пренослив, напојуван од батерија, Safescan 40H е совршен УВ детектор за фалсификати каде и да ви затреба.

  Money Detector Uv 589 Olympia-947730589

  145940
  4,950.00 ден

  УВ Ламби За Проверка На Пари

  Filter by:

  Clear All
  Min: 1,100.00 ден Max: 4,950.00 ден
  ден1100 ден4950
  Manufacturers