15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Четки Универзални Професионални

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Четка за боење, Сет 1/10, За акрилни и водени бои, Statovac, 622013, SFB0243

  254730
  19.69 (USD)
  Комплет од 10 четки од синтетички влакна со држач, со различни форми и димензии. Се користат за сликање со акрилни и водени бои.

  Четка, Округла, Триаголна Дршка, бр.1, Statovac, Klimt, 623001

  188741
  1.79 (USD) 1.97 (USD)
  Округла четка со тријаголна дршка со пократки влакна, но сепак може да апсорбира доста боја. Се користи за детали и кратки потези. За уље, акрил, акварел.
  бр.1

  Четка, Округла, Триаголна Дршка, бр.2, Statovac, Klimt, 623002

  188742
  1.79 (USD) 1.97 (USD)
  Округла четка со тријаголна дршка со пократки влакна, но сепак може да апсорбира доста боја. Се користи за детали и кратки потези. За уље, акрил, акварел.
  бр.2

  Четка, Округла, Црна Дршка, бр.1, Statovac, Botticelli, 623301

  188751
  0.98 (USD)
  Округла четка со црна елегантна дршка направена од комбинации на влакна кои обезбедуваат совршено чувство на сликање, нежни линии, совршена комбинација на еластичност, прецизност и грациозност. Неизбежен додаток на секој уметник. Се користи за цртање букви, рамки, за долги потези. За уље, акрил, акварел.
  бр.1

  Четка, Зелена Дршка, бр.14, Statovac, Monet, Filbert, 628314

  188784
  2.68 (USD)
  Четка со заоблен врв и долга рачка. Природните влакна упиваат повеќе боја. Се користи за меки и заоблени контури. Најпогодна е за уље и акрил. Неизбежен додаток на секој уметник.
  бр.14

  Четка, Рамна, Широка, Натурал, бр.3, Statovac, Abbott, 622803

  188873
  1.97 (USD)
  Четката е изработена од квалитетни природни влакна. Влакната се во една боја, рачката е дрвена лакирана, на крајот на рачката е метална прирабница со никел. Дебелината на влакната на четката е 6 мм, должината на влакната е 30 мм и ширина 32,5 мм. Се користи за боење на платно, како и за работа со маслени или акрилни бои на големи површини. Влакната се цврсти. За масло и акрил.
  бр.3

  Четка, Рамна, Натурал, бр.12, Statovac, Abbott, 622112

  188889
  1.34 (USD)
  Четка со рамни средно-долги влакна со висок капацитет на задржување боја. За полни и цврсти потези, за контури и фини линии. Најдобро се користи со боја во туба. За масло, акрил и акварел.
  бр.12

  Четка, Рамна, Кафеава Дршка, бр.10, Statovac, Picasso, 628210

  188840
  1.25 (USD) 1.34 (USD)
  Четка со рамен врв и кафеава дршка. Се користи за нанесување боја на поголеми површини и за впивање вишок боја. За уље, акрил и акварел.
  бр.10

  Четка, Рамна, Натурал, бр.10, Statovac, Abbott, 622110

  188880
  0.90 (USD) 0.98 (USD)
  Четка со рамни средно-долги влакна со висок капацитет на задржување боја. За полни и цврсти потези, за контури и фини линии. Најдобро се користи со боја во туба. За масло, акрил и акварел.
  бр.10

  Четка, Рамна, Натурал, бр.8, Statovac, Abbott, 622108

  188888
  0.63 (USD)
  Четка со рамни средно-долги влакна со висок капацитет на задржување боја. За полни и цврсти потези, за контури и фини линии. Најдобро се користи со боја во туба. За масло, акрил и акварел.
  бр.8

  Четка, Зелена Дршка, бр.12, Statovac, Monet, Filbert, 628312

  188782
  2.33 (USD)
  Четка со заоблен врв и долга рачка. Природните влакна упиваат повеќе боја. Се користи за меки и заоблени контури. Најпогодна е за уље и акрил. Неизбежен додаток на секој уметник.
  бр.12

  Четка, Рамна, Натурал, бр.4, Statovac, Abbott, 622104

  188884
  0.36 (USD)
  Четка со рамни средно-долги влакна со висок капацитет на задржување боја. За полни и цврсти потези, за контури и фини линии. Најдобро се користи со боја во туба. За масло, акрил и акварел.
  бр.4

  Четка, Рамна, Натурал, бр.6, Statovac, Abbott, 622106

  188886
  0.45 (USD)
  Четка со рамни средно-долги влакна со висок капацитет на задржување боја. За полни и цврсти потези, за контури и фини линии. Најдобро се користи со боја во туба. За масло, акрил и акварел.
  бр.6

  Четки Универзални Професионални

  Filter by:

  Clear All
  Min: 0.00 (USD) Max: 20.00 (USD)
  0 20
  Manufacturers