15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Шредери Канцелариски

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Уништувач на хартија, Шредер,230мм,7-8 листа,18л., 3,5*40мм,Kobra,C-1,34*50*20цм

  313410
  249.70 (USD)

  - ширина на влезот: 230 мм
  - големина на сечење: 3,5 x 40 мм
  - број на уништени листови (A 4/ 70гр): 9
  - DIN 66399 ниво на безбедност: P-4/ T-4/ E-3/ F-1
  - уништува: пластични картички, спојници, спојници
  - капацитет на корпа: 18 Л
  - димензии: 500 x 200 x 340 мм
  - автоматско стартување/стоп
  - нула потрошувачка на енергија во режим на подготвеност
  - заштита од прегревање на моторот
  - тивок мотор дизајниран за континуирано работење 24 часа на ден
  - автоматско исклучување на струја во случај на заглавување на хартија или отстранување на главата
  - прозорецот во куќиштето ви овозможува да го контролирате нивото на полнење на корпата
  - Еко-пријателски - сад за парчиња без потреба од користење кеси
  - Ниво на бучава: само 52 dB
  - капацитет на корпа: 18 Л
  - гаранција: 3 години за уредот, доживотна гаранција за ножевите за сечење

  Уништувач на хартија,Шредер,230мм,7-8 листа,30л., 3,5*40мм,Kobra,Hybrid,37*50*26

  313390
  281.92 (USD)

  - ширина на влезот: 230 мм
  - големина на сечење: 3,5 x 40 мм
  - број на уништени листови (A4/70g): 9
  - DIN 66399 ниво на безбедност: P-4/ T-4/ E-3/ F-1
  - уништува: пластични картички, спојници, спојници
  - капацитет на корпа: 30 Л
  - димензии: 370 x 260 x 500 мм
  - автоматско стартување/стоп
  - тивок мотор дизајниран за континуирано работење 24 часа на ден
  - нула потрошувачка на енергија во режим на подготвеност
  - Автоматско исклучување на струја во случај на заглавување на хартија или отстранување на контејнер со парчиња
  - диоди кои го покажуваат нивото на складирана електрична енергија
  - Еко - пријателски - контејнер за парчиња без потреба од употреба на кеси
  - прозорецот во куќиштето ви овозможува да проверите колку е полна корпата

  Уништувач на хартија,Шредер230мм,10-12листа, 30л.3,5*40ммKobra,Hybrid-S,37*50*26

  313400
  315.04 (USD)

  - ширина на влезот: 230 мм
  - големина на сечење: 3,5 x 40 мм
  - број на уништени листови (A4/70g): 14
  - DIN 66399 ниво на безбедност: P-4/ T-4/ E-3/ F-1
  - уништува: пластични картички, спојници, спојници
  - капацитет на корпа: 30 Л
  - димензии: 370 x 260 x 500 мм
  - автоматско стартување/стоп
  - тивок мотор дизајниран за континуирано работење 24 часа на ден
  - нула потрошувачка на енергија во режим на подготвеност
  - Автоматско исклучување на струја во случај на заглавување на хартија или отстранување на контејнер со парчиња
  - диоди кои го покажуваат нивото на складирана електрична енергија
  - Еко - пријателски - контејнер за парчиња без потреба од употреба на кеси
  - прозорецот во куќиштето ви овозможува да проверите колку е полна корпата
  - гаранција: 3 години за уредот, доживотна гаранција за ножевите за сечење

  Уништувач нахартијаШредер230мм10-12лис,38,5лит, 3,5*40ммKobra+1 CC4 E/S,39*59*30

  313450
  351.74 (USD)

  - ширина на влезот 230 мм
  - големина на сечење 3,5x40 мм
  - број на уништени листови (A4/70гр): 14
  - DIN 66399 ниво на безбедност: P-4/ T-4/ E-3/ F-1
  - уништување на пластични картички, спојници и штипки
  - капацитет на корпа: 38,5 l
  - димензии: 390x300x590 мм
  - Енергетски паметен систем
  - автоматско стартување/запирање со автоматско обратно
  - заштита од прегревање на моторот
  - тивок мотор дизајниран за континуирано работење 24 часа на ден
  - Автоматско исклучување на напојувањето кога ќе се отстрани заглавената хартија или исечениот сад
  - прозорецот во куќиштето ви овозможува да го контролирате нивото на полнење на корпата
  - Еко-пријателски - сад за парчиња без потреба од користење кеси
  - сензор за прелевање на корпата
  - гаранција: 3 години за уредот, доживотна гаранција за ножевите за сечење

  Шредер, Olympia, PS 54 CC, 2710, 30*17*42цм

  284980
  142.30 (USD)

  Вкрстено исечена хартија (на квадратчиња)
  Капацитет по сечење: до 8 листови хартија од 80 g/m² или една кредитна картичка
  Големини на сечење: за хартија и кредитна картичка: честички 4 x 32 mm
  Безбедносно ниво P4 (DIN 66399)
  Функција за автоматско стартување/стоп со сензор
  Рачна функција за обратна насока
  Работна широчина за хартија: 220 mm, брзо затворање
  Квалитетна единица за сечење челик
  Мотор со заштита од прегревање
  Капацитет на корпа за отпадоци: 13 л
  Отпадоци со прозорец за да се види нивото на полнење
  Рачки за носење
  Брзина на сечење: 2 m/min
  Бучава: 73 - 75 dB
  Напојување: 230V, 50Hz, 1,5A, 350 W
  Големина WxDxH 303 x 170 x 428 mm
  Тежина 4,2 kg
  EAN 4030152027101

  Шредер, Olympia, PS36 Black, 2706, Црна

  308580
  61.76 (USD)

  Шредер за хартија
  Сечење на ленти со ширина: 6,0 mm
  Ниво на безбедност: P2 (хартија), T1 (кредитна картичка, механички уништена, според DIN 66399)
  Капацитет: 6 листови (A4, 80 g/m²) или 1 кредитна картичка
  Капацитет на корпата: 7 литри
  Главата за уништување може да се користи и на достапни легла со дијаметар од 20 до 34 cm
  Висококвалитетни ножеви за сечење изработени од челик - гарантира долг животен век
  Мотор со заштита од прегревање
  Механички прекинувач ВКЛУЧУВАЊЕ/АВТО/ИСКЛУЧУВАЊЕ / ОБРАТУВАЊЕ
  Функција за автоматско стартување и стопирање со механички сензор
  Влезен водич: 220 mm
  Напојување: 220 - 240 V, 50 Hz, 0,9 A, 210 W
  Континуирано работно време: 2 мин
  Компактна големина, мала потрошувачка на енергија
  Големина WxDxH 305 x 140 x 295 mm
  Тежина 1,35 kg
  EAN 4030152027064

  Шредер, Olympia, PS38CD, 2601

  284970
  88.60 (USD)

  Сече хартија и CD
  Капацитет 8 листа
  Отвор за прием 22 cm
  Брзина 2 m/min.
  Ширина на резанките 6 mm
  Безбедносно ниво 4
  Капацитет 9 литри за хартија и посебна корпа за отпадоци од ЦД
  Дим.: 28 x 12,6 x 32,8 cm
  За 1 корисник

  Shredder Paper Shredder 20052 To 8 Persons. A4-18L Cards And Cd-Ea-With Sensor

  120210
  151.26 (USD)
  Сече хартија, CD и кредитни картички
  Сече до 10 листа
  Сигурносно ниво 3
  Резанки 4 х 29 mm
  Автоматско вклучување и исклучување со сензор
  Отвор за прием 22 cm
  Брзина 5 m/min.
  Капацитет 18 л.
  Посебна канта за уништените CD и картички
  Дим. 38 х 31,5 х 17,5 cm

  Уништувач на Хартија, DESQ, 20030, 7-9 Листа А4, 15л, Црна

  120202
  106.50 (USD)
  Сече хартија, CD и кредитни картички
  Сече до 10 листа
  Сигурносно ниво 3
  Резанки 4 х 29 mm
  Автоматско вклучување и исклучување со сензор
  Отвор за прием 22 cm
  Брзина 5 m/min.
  Капацитет 18 л.
  Посебна канта за уништените CD и картички
  Дим. 38 х 31,5 х 17,5 cm

  Уништувач на хартија, Cross-Cut, Fellowes, 36C, 4700301

  206510
  124.40 (USD)
  Сече хартија и кредитни картички
  Сече до 6 листа
  Сигурносно ниво 4
  Резанки 4 х 40 mm
  Автоматско вклучување и исклучување со сензор
  Отвор за прием 23 cm
  Брзина 1,8 m/min.
  Капацитет 12 л.
  Посебна канта за уништените CD и картички
  Дим. 34 х 29 х 20 cm

  Шредери Канцелариски

  Filter by:

  Clear All
  Min: 61.00 (USD) Max: 352.00 (USD)
  61 352
  Manufacturers