15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Шредери Професионални

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Уништувач на хартија,Шредер,245мм,16-18лис40л,3,9*40ммKobra245 TS C4 E/S40*61*36

  313420
  55,450.00 ден

  - ширина на влезот: 245 мм
  - големина на сечење: 3,9x40 мм
  - број на уништени листови (A4/70гр): 23
  - DIN 66399 ниво на безбедност: P-4/ O-3/ T-4/ E-3/ F-1
  - уништува: спојници, спојници, пластични картички, ЦД-а
  - капацитет на корпа: 40 Л
  - димензии: 400x360x610 мм
  - Екран на допир - мултифункционален панел на допир
  - LED диоди кои ги покажуваат активираните функции на уништувачот
  - системи: SPPS, Energy Smart
  - вози со ланец покриен со доживотна гаранција
  - тивок мотор дизајниран за континуирано работење 24 часа на ден
  - заштита од прегревање на моторот
  - издржливи ножеви отпорни на спојници и штипки
  - автоматско стартување/запирање со автоматско обратно
  - Автоматско исклучување на струја во случај на заглавување на хартија или отворање на вратата
  - куќиште на кабинетот на тркала
  - гаранција: 3 години за уредот, доживотна гаранција за ножевите за сечење

  Уништувач на хартија,Шредер245мм,9-11листа, 40л.3,5*40ммKobraAF+1 40 LT,39*64*36

  313430
  53,750.00 ден

  - ширина на влезот: 240 мм
  - големина на сечење: 3,5 x 40 мм
  - број на уништени листови (A4/80гр): 12
  - DIN 66399 ниво на безбедност: P-4/ T-4/ E-3/ F-1
  - уништува: спојници, штипки, пластични картички
  - капацитет на корпа: 40 Л
  - димензии: 39x36x64 см
  - фидер за 300 листови А4 (80гр) или 350 листови А4 (70гр) за автоматско сечење хартија
  - автоматско сечење хартија со брзина од 12 листови во минута
  - Energy Smart систем – нулта потрошувачка на енергија во режим на подготвеност
  - мотор дизајниран за континуирано работење 24 часа на ден
  - заштита од прегревање на моторот
  - Систем без масло - ножеви за кои не е потребно масло, отпорни на спојници и штипки
  - автоматско стартување/запирање со автоматско обратно
  - Автоматско исклучување на напојувањето кога ќе се отстрани заглавената хартија или исечениот сад
  - куќиште на кабинетот на тркала
  - гаранција: 3 години за уредот, доживотна гаранција за ножевите за сечење

  Уништувач на хартија,Шредер245мм9-11листа,80лит,3,5*40ммKobraAF+1 80LT,39*103*36

  313440
  59,500.00 ден

  - ширина на влезот: 240 мм
  - големина на сечење: 3,5 x 40 мм
  - број на уништени листови (A4/80g): 12
  - DIN 66399 ниво на безбедност: P-4/ T-4/ E-3/ F-1
  - уништува: спојници, штипки, пластични картички
  - капацитет на корпа: 60 Л
  - димензии: 39 x 36 x 83 см
  - фидер за 300 листови А4 (80гр) или 350 листови А4 (70гр) за автоматско сечење хартија
  - автоматско сечење хартија со брзина од 12 листови во минута
  - Energy Smart систем – нулта потрошувачка на енергија во режим на подготвеност
  - мотор дизајниран за континуирано работење 24 часа на ден
  - заштита од прегревање на моторот
  - Систем без масло - ножеви за кои не е потребно масло, отпорни на спојници и штипки
  - автоматско стартување/запирање со автоматско обратно
  - Автоматско исклучување на напојувањето кога ќе се отстрани заглавената хартија или исечениот сад
  - куќиште на кабинетот на тркала

  Bag Up To 277 Liters For Box Waste 1/50 36055

  130274
  3,250.00 ден

  Bag Up To 98 Liters For Box Waste 1/50 36054

  130272
  2,250.00 ден

  Шредери Професионални

  Filter by:

  Clear All
  Min: 2,250.00 ден Max: 59,500.00 ден
  ден2250 ден59500
  Manufacturers