15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Затвори
(0) производи
Немате ставки во вашата кошничка.
Категории
  Filters
  Подесувања
  Пребарување

  Упатство за Online Купување

  Пред да започнете со купување, неопходно е да се регистрирате и најавите .

  Содржина

  1. Додавање на прозводи во кошничка
  2. Проверка на кошничка
  3. Нарачувањe
   1. Адреса за фактурирање
   2. Адреса за испорака
   3. Метод на испорака
    1. Достава до дома
    2. Подигање од магацин
   4. Метод на плаќање
    1. Картичка
    2. Про-фактура
   5. Потврда на нарачка

  Додавање на производи во кошничка

  1. Додавањето се врши со притискање на копчето “Додади во кошничка”.

  2. Брзиот преглед "Лупа" (1) овозможува преглед на производот без промена на страната, а воедно и внесување на количина (2).

  3. Истото можете да го направите и на страната на производот.

  Проверка на кошничка


  Кошничката е достапна од целиот сајт, преку копчето во горниот десен агол (1).
  За да избришете производ, чекирајте го полето на левата страна во "Отстрани" колоната (2) и кликнете на "Измени кошничка" (4).
  За да промените количина, променете ја вредноста во полето за количина на десната страна (2) и кликнете на "Измени кошничка" (4).  Нарачување


  За да го почнете процесот на нарачување, кликнете на копчето "Чекирај" (2), но претходно морате да го чекирате полето за согласување со условите на услугата (1). Ова ќе ве однесе на нова страна каде што можете да ги доставите соодветните информации за да ја комплетирате нарачката.  Адреса за фактурирање


  Тука можете да ја изберете адресата на која ќе ви биде доставена фактурата, или да внесете нова адреса.  Адреса за испорака


  Тука можете да ја изберете адресата на која ќе ви бидат доставени производите, или да внесете нова адреса. Адресата на испорака може да се разликува од таа за фактурирање.  Метод на испорака


  Производите можат да Ви бидат доставени до посакуваната адреса или лично да ги подигнете од нашиот магацин.  Достава до дома

  Доставата до дома е бесплатна доколку вредноста на нарачката надминува 3,000 денари. Во спротивно, за доставата се наплаќа дополнителни 300 денари.

  Подигање од магацин

  Производите можете да ги подигнете од нашиот магацин на адреса "Индустриска 4, 1000 Скопје, Македонија" (во близина на факултетот ФОН), секој работен ден од 08:00 до 16:00 часот.

  Метод на плаќање


  Плаќањето можете да го извршите со платежна картичка или со про-фактура.  Картичка

  Доколку изберете да платите со картичка, на крајот од комплетирањето на нарачката ќе бидете пренасочени на порталот на Халк Банка каде што ќе можете да ги внесете податоците од Вашата картичка. Ние не чуваме никакви податоци од Вашите картички.

  Про-фактура

  Доколку изберете да платите преку про-фактура, ќе бидете контактирани од наша страна на телефонскиот број што го имате доставено, или преку email, за комплетирањето на нарачката.

  Потврда на нарачка


  Пред да ја потврдите нарачакта, Ве молиме внимателно да ја проверите точноста на сите претходно внесени информации, како и изборот на производите и нивната количина.
  За да ја потврдите нарачката, кликнете на копчето "Потврди" (1). Доколку начинот на плаќање е со картичка, ќе бидете пренасочени кон порталот на Халк Банка.  Откако ќе биде извршено плаќањето, ќе бидете пренасочени кон нова страна со порака дека истата е успешно комплетирана (2).