15-501 Бесплатна испорака над 2,000 Денари.
Close
(0) items
You have no items in your shopping cart.
All Categories
  Filters
  Preferences
  Search

  Машини За Броење Пари

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  Бројач за пари, Olympia, NC 451, 947730886

  308550
  249.70 (USD)

  Бројач на парчиња за сортирани банкноти
  Валути: сите валути со UV и MG функција
  Сензори за атрибути: UV, MG
  Сензорите може да се изберат
  Бесплатна серија застанување (1 – 100)
  Додадете функција:
  Бесплатен режим на броење
  Автоматски старт
  Опсег на броење: 1 – 999
  Го прикажува претходниот резултат
  Големина на броени ноти: 50 x 110 mm ~ 85 x 180 mm
  Дебелина на банкноти: 0,075 – 0,15 mm
  Брзина: макс. 1.000 банкноти/мин
  Откривање на двојна, полу-, верижна белешка
  Хопер: 100 банкноти
  Сложувач: 200 банкноти
  Црвен LED-екран
  Приклучок за напојување: 230V, 50 Hz
  Потрошувачка на енергија: 40 вати
  Работна температура: 0° - 40°
  Влажност: 60%% - 90%%
  Бучава: <60 dB
  Големина WxDxH: 250 x 230 x 135 mm
  Тежина: 3,2 kg
  EAN 4030152950867

  Бројач за пари, Olympia, NC 455, 947730700

  308560
  392.90 (USD)

  Бројач на сортирани банкноти
  Валути: сите валути со безбедносна карактеристика UV и MG
  Сензори за атрибути: UV, MG, MT и DD
  Сензори може да се изберат
  Опсег на броење: 1 - 9999
  Бесплатна серија застанување (1 – 100)
  Додадете функција
  Може да се избере автоматски старт или рачен старт
  Големина на бнкноти: 50 x 110 mm ~ 85 x 180 mm
  Се прикажува претходниот резултат
  Брзина: макс. 1.000 белешки/мин
  Откривање на двојна, полу-, верижна белешка
  Хопер: 300 банкноти
  Сложувач: 200 банкноти
  Син LCD-екран
  Вклучен е надворешен екран (1 – 999 белешки)
  Приклучок за напојување: 230V, 50 Hz
  Потрошувачка на енергија: 90 вати
  Работна температура: 0° - 40°C
  Влажност: 60%% - 90%%
  Бучава: <60 dB
  Големина WxDxH 257 x 228 x 249 mm
  Тежина 6,8 kg
  EAN 4030152950843

  Бројач за пари, Olympia, NC 520 Plus, 947730522

  308570
  285.50 (USD)

  Брои сортирани банкноти
  Валути: сите валути со UV и MG карактеристики
  Сензори за следните карактеристики: УВ и МГ
  Чувствителноста на секој сензор може да се прилагоди во 9 чекори
  Режим на броење (со исклучени сензори)
  Големина на банкноти: 50 x 110 mm до 90 - 185 m
  Може да се избере автоматско или рачно стартување
  Го прикажува претходниот резултат од броењето на екранот
  Можно е да се избере дали одбиените банкноти треба да се вбројат во вкупниот резултат
  Брзина на броење: 1.000 белешки/минута
  Броење стоп од 1 - 999 може да се избере
  Функција за собирање
  Откривање на двоен, полусинџир
  Влезна фиока: 100 стари или 200 нови белешки
  Излезна фиока: 200 белешки С
  е прикажува на лесно читливиот LCD дисплеј со позадинско осветлување
  Надворешен LED дисплеј (опсег на приказ: 1 - 999) и вклучен кабел
  Ажурирање на фирмверот преку алатка за компјутер (не е вклучено)
  Вклучени делови: погонски ремен (голем и мал), осигурувач, гумени ролери, капак за прашина, мал шрафцигер
  Напојување: 230V, 50 Hz, 75 вати
  Големина ШxДxВ 265 x 275 x 168 mm
  Тежина 5,7 kg
  EAN 4030152951901

  Cash Drawer 132-0424 Safescane Sd-3540 35 * 40,5 * 10,5 Cm

  206720
  178.10 (USD)
  Фиоката за пари SD-3540 е изработена од цврсти и квалитетни материјали. Неговата робусна обвивка од челик и издржлив ПВЦ сад овозможува сигурно држење и класифицирање на монетите и книжните пари.
  - Издржливи лежишта.
  - Отворање со лесно притискање.
  - Внатрешен фиока со можност за отстранување.
  - 4 слота за книжни пари и 8 за метални пари.
  - Место за складирање на банкноти со висока вреност и вредносни документи.
  - Безбедносна брава.

  Money Counter 115-0512 Safescane 2210 25 * 29.5 * 18.4Cm

  206700
  398.28 (USD)
  Заштедете време и отстранете ги сите шанси за грешка. Со Бројачот за пари на Safescan 2210 добивате:
  - Брзина и прецизност: Safescan 2210 може да собере до 300 банкноти и прецизно да ги изброи, со брзина од 1000 банкноти во минута.
  - 2 нивоа на детекција на фалсификат на банкнотите со помош на УВ ознаки и големина на банкнотата, како и аларм при детектирање на сомнителна банкнота
  - Едноставен за употреба - Safescan 2210 поседува ЛЦД дисплеј со шест копчиња кои овозможуваат лесен пристап до многуте карактеристики.

  Money Counter 115-0513 Safescane 2250 25 * 29.5 * 18.4Cm

  206710
  494.94 (USD)
  Заштедете време и отстранете ги сите шанси за грешка. Со Бројачот за пари на Safescan 2250 добивате:
  - Брзина и прецизност: Safescan 2250 може да собере до 300 банкноти и прецизно да ги изброи, со брзина од 1000 банкноти во минута.
  - 3 нивоа на детекција на фалсификат на банкнотите со помош на УВ ознаки, магнетни ознаки и големина на банкнотата, како и аларм при детектирање на сомнителна банкнота
  - Заштедувате време со дополнителните функции кои овозможуваат препознавање на тековните, но и нови серии на банкноти, паузирање на точно одброена серија, функција за автоматски „старт“ и „стоп“ итн.
  - Едноставен за употреба - Safescan 2250 поседува ЛЦД дисплеј со шест копчиња кои овозможуваат лесен пристап до многуте карактеристики.

  Машини За Броење Пари

  Filter by:

  Clear All
  Min: 178.00 (USD) Max: 1,204.00 (USD)
  178 1204
  Manufacturers